• Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Køb din bolig hos LOKALmæglerne Hornslet

For rigtig mange er det at skulle købe en bolig, den største investering de nogensinde kommer til at gøre. Det kan give sommerfugle i maven hos selv de mest hårdhudede. Med os i ryggen finder du den bolig, du drømmer om og kan glæde dig over den mange år ud i fremtiden.

Vi er ejendomsmæglere med stort fokus på det lokale. Når du handler hos os, vil du opleve, at de mange års erfaring, vi har med at arbejde i lokalområdet, har givet os et stort kendskab til ikke bare lokalområdet, men også lokalsamfundet og de fordele det medfører at bo her.

Du fortæller, vi finder

For os er dialogen mellem køber og mægler en vigtig del af samarbejdet. Derfor er det meget væsentligt for os at have en løbende dialog med dig gennem hele processen.

Når du kommer til os, vil det første møde som regel handle om, præcis, hvad du søger, så vi kan gå i gang med at finde den rigtige bolig. Hvad enten du søger villa, rækkehus, andelsbolig eller fritidsbolig, så kan vi hjælpe dig med at finde den, der passer til dine ønsker og behov.

Uafhængig ejendomsmægler

Hos LOKALmæglerne Hornslet er vi uafhængige mæglere. Det betyder, at vi ikke er forbundet med banker, kreditforeninger eller forsikringsselskaber, hvilket mange andre kædemæglere er. Derfor kan vi tilbyde uafhængig rådgivning, hvilket er lig med ærlig rådgivning med kundens bedste for øje.

Hold øje i vores køberkartotek

Vil du gerne have besked, så snart din drømmebolig bliver sat til salg? Så kan du tilmelde dig vores køberkartotek. Vælg de parametre, som passer til din drømmebolig, og du vil få direkte besked, når den kommer til salg.

Køb bolig i den dejligste del af Aarhus - nord for Aarhus

VI har specialiseret os i det fantastiske område nord for Aarhus og sælger boliger i både Hornslet, Hjortshøj, Skødstrup, Mørke, Auning og Rønde. Faktisk har vi boet i området, og har arbejdet her siden 1995. Vi mener, at præcis vores område mellem Aarhus og Randers byder på alle de mest attraktive muligheder for børnefamilier, unge par, pensionister og alle andre, der nyder balancen mellem storbyen og forstadslivet.

Her er vores top tre over gode grunde til at flytte herop:

  • Den perfekte balance, fred og ro men tæt på Aarhus
  • Små byer i byen
  • Skov, strand og flot natur

Den perfekte balance

Forstæderne tilbyder ikke bare den perfekte balance mellem land og by, men også et flot og varieret udvalg af både landejendomme, nybyggeri, håndværkertilbud, andelsboliger og rækkehuse i skøn forening.

Små byer i byen

Rigtig mange af de mindre forstæder har et spændende udvalg af lokale forretninger og foreninger, der giver gode muligheder for at blive en del af lokalsamfundet, hvis du ønsker det. Der findes rig mulighed for at finde små byer i byen i hele området nord for Aarhus.

Skov, strand og flot natur

Netop denne del af landet har en lang og smuk kyststrækning tæt på forstæderne. Uanset om du vælger at købe bolig i for eksempel Skødstrup eller Rønde, er der kort afgang til vand og strand lige meget. Omkring byerne længere inde i landet findes der store og smukke skovområder, der skaber de perfekte omgivelser for en familietur eller en løbetur i terrænet.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette bolig i det rette område – og vi ved, hvad vi snakker om!

Kig ind og få gode råd til køb af bolig

Når du skal købe hus, handler det først og fremmest om tryghed og tillid, derfor er du altid velkommen til at kigge forbi vores lokaler og se, hvad vi kan tilbyde. Hos LOKALmæglerne kan du altid forvente ærlig dialog, uanset om du vil købe eller sælge bolig. Ring i dag på telefon 86 99 65 77 og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke