• Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Køb flexbolig hos LOKALmæglerne

Konceptet flexbolig åbner mange muligheder for boligejere. Har du svært ved at vælge, hvor du gerne vil bo – måske trækker både bylivet og landlivet i dig, så er en flexbolig et oplagt valg for dig som hjem nr. 2.

Hos LOKALmæglerne forstår vi fuldt ud den værdi, det kan have at have en flexbolig, så alle dine boligdrømme kan gå i opfyldelse på én gang.

Hvad er en flexbolig?

En flexbolig er en helårsbolig uden bopælspligt. Det betyder, at du kan eje en helårsbolig som hus nr. 2, uden at du skal have bopæl der. En flexbolig er registreret hos Bygnings- og Boligregistret som en helårsbolig, hvor det også er noteret, at kommunen har givet tilladelse til, at boligen må bruges som flexbolig.

Hvor kan flexboliger ligge?

En flexbolig kan ligge både på land og i by. Det betyder, at en flexbolig kan bruges både som sommerhus, byhus eller som ekstra hjem. Du kan selvfølgelig også vælge at bruge flexboligen som helårsbolig. At den er uden bopælspligt betyder, at du må, men ikke behøver at have din adresse på bopælen. En flexbolig kan ikke ligge i et sommerhusområde.

Flexboligen er for alle

Rigtig mange forskellige kan nyde godt af at eje en flexbolig:

  • Hvis man har helårsbolig med bopælspligt i byen, men også gerne vil kunne bo lidt udenfor byen.
  • Hvis man har helårsbolig med bopælspligt på landet, men som også gerne vil have en bolig inde i byen.
  • Hvis man har helårsbolig med bopælspligt langt væk fra den øvrige familie, kan man eje en flexbolig tæt på familien og nemmere dyrke relationen og samtidig være i eget hjem.
  • Hvis man ønsker at leve "together apart", kan en flexbolig være en nem og billig løsning.

Flexbolig – en smutvej til et billigt sommerhus

Flexboliger har ingen bopælspligt, og er ofte langt billigere end et sommerhus. Men alligevel er muligheden overset af mange.

Gør en god handel med LOKALmæglerne

Uanset om du vil købe eller sælge en flexbolig, så kan du gøre en god handel hos LOKALmæglerne. Vi tror nemlig på, at den gode handel sker, når begge parter er glade for resultatet. Derfor lytter vi altid til, hvad du ønsker at få ud af handlen, og arbejder for at imødekomme begge parters ønsker.

Køber bør få sin egen købermægler

Den ejendomsmægler, som har boligen til salg, er pligtig at være sælgers mand. Uanset om du har fundet ejendommen på vore lister eller hos en anden ejendomsmægler, bør du have din egen køberrådgiver. Så har du en professionel på sin side til at forhandle for dig, gennemgå og godkende papirerne og give dig ro i maven.

Hos LOKALmæglerne tilbyder vi også køberrådgivning, hvis du har fundet din drømmebolig til salg hos en anden mægler. Se vore køberes store tilfredshed med vore handler på Boligsiden.dk

Læs mere om køberrådgivning her

LOKALmæglerne er frie og uafhængige mæglere

Når du skal købe eller sælge flexbolig eller en hvilket som helst anden boligtype, så er det en god idé at handle hos en fri og uafhængig ejendomsmægler. Det er vi hos LOKALmæglerne. De fleste mæglerkæder er tæt forbundet med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Derfor er de afhængige og kan ikke tilbyde uafhængig rådgivning. Det kan vi! Vi skal ikke tjene andre interesser end kundens. Derfor er du som kunde sikker på at få en komplet, ærlig og gennemsigtig vejledning, når du handler gennem LOKALmæglerne. Hos LOKALmæglerne er vi uafhængige mæglere både til gavn for sælger og køber.

Kig forbi til en snak

Vi vil altid gerne vide, hvad der røre sig i lokalområdet, så derfor er du velkommen til at kigge forbi på Byvej 22 i Hornslet, hvad enten du er på udkig efter en ny bolig i Hornslet, Skødstrup eller et af vores andre områder, eller om du går med tanker om salg.

Ring i dag på telefon 86 99 65 77 og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke