Jette Dalgaard

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE og Køberrådgiver m. tryghedsmærke
jd@lokal-maegler.dk
29 41 36 43

  • Ejendomsmægler i 24 år og Medlem af Dansk ejendomsmæglerforening og Danske Selvstændige ejendomsmæglere
  • Valuar - laver vurderinger for andelsboligforeninger
  • Syns- og skønsmand for Dansk Ejendomsmæglerforening i retssager
  • Godkendt køberrådgiver med Dansk ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke
  • Vurderingssagkyndig for Skatteankestyrrelsen.

Jette har boet i lokalområdet i 12 år og har været mægler i Hornslet siden 2007 år. Jette kender derfor området rigtig godt og ved, hvad der skal til for, at sælge din bolig. Igennem sin karriere har Jette været daglig leder i flere forretninger i Østjylland og opbygget et stort netværk i branchen. Dertil er Jette også køberrådgiver med alt fra at være med ude på ejendommen og stå for forhandling og til at håndtere hele sagsgangen i handlen for købere. 

Jette står også for at arbejde med projektsalg i området og dertil laver Jette også valuarvurderinger for andelsboligforeninger.  
I 2022 vil Jette også være tilkoblet som vurderingssagkyndig for Skatteankestyrelsen. 

Karoline Lykke Pedersen

Trainee
klp@lokal-maegler.dk
25 72 72 51

Karoline er ansat hos LOKALmæglerne efter at have afsluttet hendes finansøkonom uddannelse. Nu skal vi i fællesskab have klædt hende godt på, til at blive en rigtig dygtig ejendomsmægler. Hun tager sin uddannelse sideløbende med, at hun lærer tingene i praksis hos LOKALmæglerne, hvor hun vil arbejde tæt sammen med Jette.

Siden hun var barn har Karoline været aktiv konkurrencerytter og haft egen hest. Hun kender til livet på landet og drømmer om en dag at købe sit eget landsted, gerne i Syddjurs kommune.

Du vil både møde Karoline på vores kontor, på fremvisninger samt åbent hus og hvis din bolig skal vurderes.


Poul Erik Dalgaard

Cand.jur
pe.dalgaard@lokal-maegler.dk
86 99 65 77

Poul Erik er jurist og har i mange år arbejdet med rådgivning om køb og salg af fast ejendom. Poul Erik står primært for køberrådgivning og skødeskrivning.


Line Lægdsmand Skov

Sagskoordinator
lls@lokal-maegler.dk
86 99 65 77

Line har mange års erfaring som kundemedarbejder i banken og er sidenhen skiftet til ejendomsmæglerbranchen. Line er at finde på kontoret og står for håndtering af vores sager, både før de kommer til salg og når købsaftalen er underskrevet. Line bor i Skødstrup med sin familie og er vokset op i området. 

 

Mød os

Jette har tidligere arbejdet flere år som daglig leder hos Danbolig i Hornslet. Efterfølgende overtog hun butikken og omdannede den til en selvstændig og uafhængig mæglerforretning: LOKALmæglerne. Siden 1. november 2014 har hun drevet forretningen fra adressen på Byvej i Hornslet.

Hos LOKALmæglerne møder du engagerede og kompetente medarbejde. Om du bor i Hornslet, Løgten/Skødstrup, Mørke, Rønde eller i oplandet, har vi et stort kendskab til dit nærområde.

Vi sætter en ære i, at levere høj kvalitet både på det faglige og personlige plan. Et godt kendskab til din bolig, en realistisk pris, intelligent markedsføring og ærlige tilbagemeldinger er de vigtigste forudsætninger for et godt og hurtigt salg.

Vi prioriterer højt, at give vore kunder en personlig betjening tilrettet kundens behov! Derfor sætter vi os grundigt ind i din situation, så vi kender dit behov! Sammen finder vi din rigtige løsning.

 

Lokalmæglerne, Hornslet

Byvej 22, 8543 Hornslet
Telefon: 86 99 65 77

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke