• Sortér efter:
 • Seneste
 • Pris
 • Areal

Køb landejendom nord for Aarhus

Ro, masser af plads også til at være dig selv og med højt til himlen er nogle af de ting, du får ved at vælge en landejendom. For mange danskere er det en drøm at kunne bo uforstyrret med rigeligt plads at røre sig på og natur tæt omkring sig. Dét får du ved at køb en landejendom nord for Aarhus.

Hos LOKALmæglerne er vi specialister indenfor køb og salg af landejendomme og yder altid professionel rådgivning på din vej mod drømmehjemmet. Jette har taget speciale i landbrug. Hun har selv et lille landbrug og er opvokset på et større landbrug.

Hvad skal du overveje, når du køber landejendom

Landejendomme kan adskille sig betydeligt fra andre typer boliger som villaer og rækkehuse. Der findes to typer af landejendomme:

 • Landejendomme uden landbrugspligt/nedlagte landbrug
 • Landejendomme med landbrugspligt

Tanken om et idyllisk sted ude på landet, hvor du har frisk luft, kan være helt fantastisk. Det kan du også sagtens få i området nord for Aarhus. Du skal bare være opmærksom på, at der er forskel på disse to typer af landejendomme. Forskellene går blandt andet på:

 • Belåning
 • Beskatning
 • Lovgivning
 • Rettigheder
 • Ejerskifteforsikring

LOKALmæglerne Hornslet anbefaler altid en køberrådgiver

LOKALmæglerne anbefaler vi altid, uanset om det er blandt vores boligliste eller hos en anden ejendomsmægler du har fundet din drømmebolig, at køber får en køberrådgiver på sin side i forhandlingerne samt til gennemgang af juridiske dokumenter. Ejendomsmægleren, som har ejendommen til salg, er pligtig at være sælgers mand.

Dette gør sig især gældende, når det kommer til landejendomme. Køb af landejendomme er mere komplicerede. Det er de fordi en landejendom, uanset om den er med landbrugspligt eller ej, kan slås op under flere enslydende navne. Det er derfor ikke altid, at du kan læse dig ud af, om der er langbrugspligt eller ej. Der skal man kigge dybere i hver enkel sag.

Hos LOKALmæglerne er vi specialister i rådgivning omkring landejendomme. Så har du fundet din nye drømmebolig på landet hos en anden mægler, så står vi gerne til rådighed med køberrådgivning. Se vore køberes store tilfredshed med vore handler på Boligsiden.dk

Læs mere om køberrådgivning her.

Den gode handel med LOKALmæglerne

Når du vil købe landejendom, kan du trygt finde dit drømmeejendom hos LOKALmæglerne. Vi går altid efter at lave den gode handel mellem køber og sælger. Den gode handel opnår vi, når både køber og sælger er tilfredse med handlen, og det opnår vi kun gennem åben og ærlig dialog.

 • Vi lytter til, hvad der er vigtig for dig, når du køber eller sælger landejendom
 • Vi videreformidler alle faktuelle relevante oplysninger omkring ejendommen
 • Vi anbefaler altid køber at få sin egen mæglerrådgiver
 • Vi er uafhængige ejendomsmæglere

Vi er frie og uafhængige ejendomsmæglere

Hos LOKALmæglerne er vi frie og uafhængige ejendomsmæglere. Dét er vigtigt for dig, fordi det betyder, at vi altid arbejder for den gode handel med vores kundes bedste for øje. De fleste mæglerkæder er tæt forbundet med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Derfor er de afhængige og kan ikke tilbyde uafhængig rådgivning. Det kan vi! Vi skal ikke tjene andre interesser end kundens. Derfor er du som kunde sikker på at få en komplet, ærlig og gennemsigtig vejledning, når du handler gennem LOKALmæglerne. Hos LOKALmæglerne er vi uafhængige mæglere både til gavn for sælger og køber.

Der er mange smukke landejendomme nord for Aarhus

Vi har specialiseret os i området nord for Aarhus. Det dækker blandt andet over Skødstrup, Hornslet, Mørke og Auning. Det er et område i rivende udvikling, og vi har arbejdet i området siden 1995, så vi har fulgt udviklingen tæt.

Omkring disse byer findes mange fantastiske landejendomme, som kan gøre drømmen om en landejendom tæt på storby til virkelighed.

Kig forbi til en snak

Vi vil altid gerne vide, hvad der rør sig i lokalområdet, så derfor er du velkommen til at kigge forbi, hvad enten du er på udkig efter en landejendom i Hornslet, Skødstrup eller et af vores andre områder, eller om du går med tanker om salg.

Ring i dag på telefon 86 99 65 77 og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke