Hejlskovvej 34, Hejlskov, 8544 Mørke

Drømmer du om at være omringet af fredelige omgivelser hjemme både ude og inde?

Et stille liv på landet... Her kan drømmen om et liv på landet i fredelige omgivelser blive til virkelighed. På en overkommelig grund, som er knap 1 tdl., er denne ejendom beliggende. Her er fint plads til mindre dyrehold som f.eks. får eller I kan bruge den store plæne til udendørs leg og boldspil. 

Boligen er et klassisk rødstens hus i 1½-plan med store stuer og 4 værelser. Her er tale om en rigtig fin landejendom med gårdsplads og parklignende have. Udenfor finder du et godt lunt fyrrum med plads til opbevaring af træpiller, et godt isoleret værksted samt garage og en tidligere staldbygning, hvor der er god plads til opbevaring, indretning af værksted eller måske en gildestue? Hertil kommer endnu en garage og brændeskur. 

Boligen er indrettet med: Godt bryggers/entré, velholdt ældre snedkerkøkken, en stor spisestue med trappeløb til 1. sal, en stor opholdsstue med udgang til haven. Forældre afdeling med soveværelse og brusebadeværelse holdt i lyse nuancer. På 1. sal er indrettet 3 store værelser og et nydeligt lyst badeværelse med kar foruden en stor stue/multirum. 

Den store grund og den skønne have giver rig mulighed for udendørs aktiviteter og du kan nemt finde en ugeneret krog at opholde dig i. Her er god plads til at udfolde sig både ude og inde og har du en pladskrævende hobby, så kan denne ejendom være det du er på udkik efter. Sælger oplyser der ikke forekommer særlige lugtgener fra omkringliggende ejendomme.

Børnene kan nemt komme til og fra skole, da der er skolebus fra landevejen lige ude foran huset. Skolebussen kører til Ådalskolen, som har årgangene 0.-9. klasse. Skolen og den integreret daginstitution Børnehuset er anerkendt for arbejdet med at lave institutionerne, som samlingspunkt i Liv i Ådalen for landsbyklyngen og skabe et fællesskab i området. 

Har du lyst til at opleve roen her, så inviterer vi meget gerne på besøg på ejendommen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke