Siloetten 2, 1. mf, 8541 Skødstrup

Ny istandsat ejerlejlighed med udsigt - Bud ønskes

Vil du gerne have let adgang til letbanen?

Her i Skødstrup lige ved siden af trinbrættet til letbanen ligger Siloetten, som er kendetegnet ved at være byens gamle silo. Den er let at få øje på, da den er byens højeste bygning og her fås derfor en skøn udsigt over Kalø Vig, det nordlige Aarhus og en udsigt der strækker sig helt til Mols bjerge.

Her får du en lejlighed på 176 kvm med en flot terrasse i de lækreste materialer. Der er her mulighed for at bo i indflytningsklar luksus med egen parkeringsplads i aflukket garage og adgang til et fantastisk ”roof top” med mulighed for afslapning og hygge til en utrolig udsigt.

Lejligheden har på øverste plan udsigt over bugten, og der er også her det flotteste køkken alrum med adgang til terrassen, som der kan åbnes helt op til. På øverste plan er også et gæstetoilet i flotte materialer samt en nydelig entre med indbyggede skydedøre. På lejlighedens nederste plan bevæger du dig ned i et stort opholdsrum med det flotteste lysindfald. Her kan nemt indrettes mindre kontor eller læseplads. Desuden 3 store værelser samt et nydeligt brusebadeværelse med vaskefaciliteter og god plads. Her er brugt samme stil og materialer som i gæstetoilet og køkken.

Her er en gennemgående rød tråd i valg af materialer i en god kvalitet og det giver en dejlig fornemmelse at bevæge sig på det flotte nyslebne askeplankegulv, som er i alle rum.

Her er i lejligheden mulighed for at sætte en stolelift på trappen til nemmere adgang mellem etagerne. Sælger giver gerne et tilskud til etablering, så dette kan være på plads inden overtagelse.

I Siloetten er en meget veldrevet ejerforening og et godt sammenhold blandt beboerne. Ejerforeningen har et tilhørende festlokale på 50 kvm og tilhørende køkken, værelse og badefaciliteter, som beboerne kan benytte sig af.

Her er kort afstand til indkøb og butikker og der er god mulighed for at undvære en bil med nærheden til letbane og by.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke