Eskerodvej 20, 8543 Hornslet

Stor bolig med gode rammer tæt på Frihedskæmper kvarteret og tæt på indkøb, sportsfaciliteter og byens butikker i Hornslet

Så er muligheden her for at erhverve et skønt hus med rigtig god plads i et attraktivt kvarter i Hornslet. Her helt tæt på frihedskæmperkvarteret på Eskerodvej 20 er du tæt på indkøb, institutioner samt byens sportsfaciliteter.

Her føres du op til huset af en flot flisebelagt indkørsel, som fortsætter hen til begge indgange til huset samt hen til den lækre garage, hvor der er rigtig god plads til enten hobby og værksted.

Huset er indrettet med: Bryggers med vaskefaciliteter og med gulvvarme, køkkenalrum med køkken fra Tvis i lyse elementer og med god plads, stor stue med flot lysindfald fra stort vindue samt fra den lækre udestue med store vinduespartier. Her er også udgang til en skøn vestvendt terrasse, hvor eftermiddagssolen kan nydes samt lidt tid i den private sydvestvendte have. 
Fra stuen er der adgang til en mellemgang med adgang op til 1. sal samt et godt værelse og en nyere brusebadeværelse i lyse/grå fliser med gulvvarme. 
1. sal er indrettet med: Repós hvorfra der er adgang til et stort værelse med altan med udsigt over byen, et sammenhængende værelse som nemt kan laves til to mindre værelser, et værelse ud mod Eskerodvej samt et oprindelig brusebadeværelse. 

Husets tag er blevet renset samt malet for ca. 10 år siden. Rundt om huset er en hyggelig have med mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagen. I garagen er redskabsrum og i forlængelse af garage er et redskabsrum samt lille overdækket areal hen mod udestuen. Her er altså god plads til både hobby, have samt familietid. Det samme gælder for huset der rumemr god plads med de 4 værelser og mulighed for 5 værelser. 

Her i huset er der gode rammer og planløsning til at skabe helt liv med egen indretning og stil i et attraktiv kvarter i Hornslet. Her kommer du langt med knofedt og maling.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke