Skovsvinget 11, Rodskov, 8543 Hornslet

Er drømmen en velholdt stor villa på en spændende kuperet grund på naturskønne Djursland? 

Rodskov er en landsby på Djursland midt i et skønt naturområde og med kun 10 min. på cykel til en dejlig børnevenlig strand. Her er 3 km til Hornslet og 20 km til Aarhus og med nem adgang til motorvejsnet. 

I Rodskov er der gode busforbindelser til Aarhus og nem adgang til motorvejsnettet.

Der bor mange børnefamilier og der er mange gode tilbud til den aktive familie bl.a. byens borgerforening. Byen har tankstation, kiosk og pizzaria og flere virksomheder hører til i byen.

Vidste du at Rodskov har Danmarks ældre gymnastikforening ”Rodskov Gymnastikforening”, der blev stiftet i 1883?

Denne bolig er dejlig rummelig og med i alt 242 etagemeter, er her god plads til den store familie eller dig som har brug for f.eks. hjemmearbejdsplads.

Indrettet med: Entré og fordelergang, stor stue, der i den ene del er indrettet med en dejlig lys havestue med udgang til en skøn lukket og ugeneret og delvist overdækket terrasse, der fortsætter i en svalegang på hele husets sydside. Her er rig mulighed for, at nyde de solrige dage. Fra gangen er der desuden adgang til 2 værelser, et brusebadeværelse, bryggers og et nydeligt køkken med spiseplads. Hertil kommer en værelsesafdeling med en bred gang, der evt. kan indrettet med kontorhjørne, 2 gode værelser og et badeværelse med kar og brus. Desuden nedgang til kælderafdeling med 2 store disponible rum, et viktualierum og et the-køkken.

Indretningen giver mulighed for, at opdele i 2 selvstændige afdelinger til f.eks. "flere generationer under samme tag" eller hjemmearbejdsplads. Du kan også åbne op og inddrage det store gangareal og lægge det til køkkenet, så der bliver et stort centralt køkken/alrum.

Du kommer til boligen via en nydelig flisebelagt indkørsel og haven er særdeles velholdt. Haven grænser op til en tæt bevoksning med høje træer mod nord, hvilket giver en dejlig oplevelse af at være midt i naturen.

Udenfor finder du en carport, værksted og udhus.

En dejlig højtbeliggende villa i roligt kvarter uden gennemgående trafik.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke