Enghavevej 33, 8543 Hornslet

Her kan du bo trygt og i en lækker og moderne villa tæt på stisystem i Hornslet

På adressen Enghavevej 33 får du alt det bedste af Hornslet. Her er du tæt på skolen, naturstier, dagligvarebutikker og byen detailbutikker, samt offentlig transport. Her får du den unikke mulighed for, at lade børnene cykle i skole uden at skulle krydse større befærdede veje.

Selve villaen er af meget unik karakter, og du får lækker og gennemført kvalitet for pengene. Villaen har gennemgået en total istandsættelse, så den i dag fremstår som en familie villa anno 2019. Med alt fra gipslofter, gulvvarme, nyt køkken, nyt badeværelse og toilet til små gennemtænke detaljer.

Med sine 3 fuldt udnyttede plan fungerer villaen optimalt, hvad enten det er familiekomsammen eller man bare har brug for en stille stund.

Stueplan indeholder: Entre og fordelingsgang, hvorfra der er adgang til 2 gode identiske værelser, toilet og trappe til både kælder og 1. sal. Fra fordelingsgangen får du også adgang til husets hjerte- et stor og lyst køkken alrum, som skaber mulighed for samvær med familien såvel som gæster. Fra køkken alrum er der udgang til stor østvendt terrasse, samt udgang til stor, lys og rummelig udestue som giver huset en ekstra dimension.

1. sal finder man den dejligste stue, hvor der er plads hygge og leg med mindre børn. Der er fra stuen udgang til en altan, hvorfra aftensolen kan nydes. Forældresoveværelse samt helt nyt badeværelse er i forlængelse af stuen.

Villaens kælder byder på flere disponible rum, som sagtens kan anvendes til daglige ophold. På nuværende tidspunkt er kælderen indrettet med multirum som blandt andet kan bruges som biograf, her er mulighed for bordtennis og træning. Hertil kommer kontor, herreværelse og brygges. Der er også et ældre badeværelse, som snildt kan tages i brug.

Grunden tilbyder dejlig, let overskuelig og ugeneret have med to skønne terrasser. Endvidere har huset en stor rummelig nyistandsat garage, samt nyopført skur i forlængelse af garagen.

Med denne villa får man en unik mulighed for en gennemført villa med den perfekte beliggenhed.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke