Randersvej 1, 8544 Mørke

Centreret bolig i Mørke til en overkommelig pris

Søger du en bolig tæt på letbanen og indkøb til en overkommelig pris, så er denne ejendom måske attraktiv for dig.

Ved siden af letbanen i Mørke ligger denne ejendom, som er en del af et dobbelthus. Her er gåafstand til daginstitutioner, dagligvareindkøb og byens butikker samt kort til busser, der kører på Djursland og til Århus.

Boligens stueetage og 1. sal er løbende moderniseret. Her er indrettet: Entré med trappeopgang til 1. sal, køkkenalrum fra 2009 med spiseplads og en åbning ind til stue, dobbeltværelse med kontor med direkte adgang til soveværelse i det andet værelse. Her kan nemt laves legerum i forlængelse af værelse eller walk in værelse. En mulighed er også at lave 2 selvstændige værelser.

I stueetagen er der det flotteste plankegulv, der tilfører huset sjæl. Hjerterummet i boligen er køkkenalrummet, hvor der er rig mulighed for fællesskab over madlavningen i det store flotte køkken med mørke elementer med masser af bordplads.

1. sal er indrettet med: Repos, to store værelser, gæstetoilet som er gjort klar til at kunne blive et brusebadeværelse.

I kælderen er der brusebadeværelse med god plads samt bryggers med vaskefaciliteter og hertil er 4 mindre opbevaringsrum.

Her til Randersvej 1 hører der også en have med god plads og terrasse, hvor eftermiddagssolen kan nydes. I haven er også et mindre værksted.

Der er 121 kvm bolig og 673 kvm grund. Den ene side af gavlen og haven ligger langs letbanens skinner.

Her er mulighed for at erhverve en bolig i centrum af Mørke med mange kvadratmeter herunder 4 værelser, et gæstetoilet og et badeværelse til en overkommelig pris.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke