Åbrinken 6, 8543 Hornslet

Bo tæt på naturområde, indkøb og offentlig transport centralt i Hornslet

Åbrinken 6 i Hornslet byder på en særdeles attraktiv beliggenhed, som sjældent udbydes i Hornslet. Her får du kort til byens butikker og offentlig transport og adgang til naturstier indenfor få minutters gang. Samtidig ligger boligen i et stille kvarter for enden af en blind vej. 

Ejendommen her består af en bolig på 116 kvm med carport lige ved siden af indgangen, som også er flisebelagt. Her er også græsbelagt forhave, som fører til en hyggelig terrasse, der har udsigt til den blinde vej og de store træer ved bækken. 

Boligen består af: Entré, bryggers med indbyggede skabe og vaskesøjle, køkkenalrum med meget skabsplads og bordplads. Her er også en spiseafdeling og opholdsafdeling med dejligt lysindfald samt udgang til terrassen. Fra alrummet er der adgang til en gang, der åbner ind til to gode værelser og et dejligt lyst brusebadeværelse med lyse klinker. 
Fra alrummet er der også adgang til det store værelse med store indbyggede skabe, som i forlængelse har eget stort lyst brusebadeværelse. 

Boligen har gulvvarme over det hele og er både børnevenlig og seniorvenlig og generelt nemt til en hverdag, hvor det skal være muligt at kunne trække sig tilbage i et funktionelt og lækkert hjem. 

Du kan her få mulighed for at undvære bilen, da indkøb er lige i nærheden og de forskellige institutioner og offentlig transport ligger tæt på. 

Vil du bo dejligt og funktionelt og have muligheden for at kunne nyde naturområde næsten i baghaven, så er denne et-plansbolig et besøg værd!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke