Tingvej 73, 8543 Hornslet

Flot klassisk murermestervilla tæt på letbane i Hornslet

Her på Tingvej finder du en klassisk murermestervilla med en dejlig stor og skøn have med plads til hele familien i et af byens attraktive kvarterer.

På denne adresse vil du kunne nyde de mange etagemeter i et skønt kvalitetshus tegnet af en lokal arkitekt. Her får du en bolig med både stueetage, en udnyttet 1. sal samt en flot anvendelig kælder. Boligen er løbende vedligeholdt og bl.a. bør fremhæves, at vinduerne er fra 2010, -tegltaget er fra 2003 og det fine nye brusebadeværelse er fra 2015.

Stueetagen består af: Entré, lys og stor stue med både spise- og opholdsafdeling. Centralt placeret i stuen bidrager brændeovnen med varme til de hyggelige stunder. I stuens opholdsafdeling strømmer lyset ind fra et stort vestvendt vinduesparti, hvorfra der også er udgang til en lækker hævet terrasse med udsigt over den skønne have. Desuden er der et ældre velholdt køkken, som nemt kan åbnes op ind til stuen, hvis du ønsker dig et stort køkken/alrum. På stueetage er der et nydeligt gæstetoilet. 1. salen består af: Repos, 3 gode værelser, - det ene er med udgang til altan med udsigt ned over byen.

Kælderen består af: Et lækkert opholdsrum i boligkvalitet, et dejligt badeværelse med muret bruseniche, praktisk bryggers med vaskefaciliteter og et disponibel rum med god mulighed for opbevaring eller indretning af et multirum.

Udenfor finder du en flot vestvendt træterrasse med kig over byen. Fra terrassen kan du også nyde synet af den flotte have, hvor der er god plads at boltre sig på. Haven har også et godt udhus, med mange anvendelsesmuligheder.

Med denne klassiske villa får du meget for pengene:  En stilfuld villa, en dejlig have og et godt kvarter. Beliggenheden gør det muligt at lade børnene følge fortovet til Ellekærparken og derfra følge byens stisystem hen til skolen, helt uden at skulle krydse større veje.

Villaen giver mulighed for at bo bynært, bo tæt på offentlig transport og få meget plads omkring sig både ude og inde.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke