Rosenhaven 1, 8541 Skødstrup

Arkitekttegnet villa med udsigt over vig og unik planløsning

Rosenhaven 1 er en ejendom, der hører til sjældenhederne. Der er tale om en arkitekttegnet bolig med udsigt over Aarhus bugten. En fuldmuret villa med i gennemført smuk stil og med kun én ejer. 

Beliggeheden er også værd at nævne, da du kun har 4 min. gang hen til Skødstrup Skole og kort til indkøb og butiksnettet på Grenåvej samt letbane og offentlig transport.

Boligen er for dig der søger et unikt hjem med personlighed og sjæl, og hvor der gode muligheder for at tilrette boligen, så den passer netop til dine behov. 

Her er villaen indrettet med: Bryggers med vaskefaciliteter, dejligt lyst køkken med mindre spiseplads og indgang til en skøn spisestue der åbner op til boligens flotte hall med trappe op til 1. sal. Ved siden af trappen er entré samt gæstetoilet i de ikoniske klassiske Kähler klinker.
Fra det åbne alrum er der adgang ind til den flotte store stue, hvor der er udsigt over Aarhus bugten. I stuen er der rig mulighed for at skabe rammerne om boligens hjerterum, også med den smukke klassiske indbyggede pejs. Her i stuen er der god plads til at samle familie og venner. 

På 1. salen er der et dejligt multirum med udgang til altanen. Fra det centrale multirum er der adgang til 3 værelser, hvoraf 2 af dem er med udgang til altan og den skønenste udsigt over bugten. Fra multirummet er der via et lille kammer/kontor adgang til et originalt brusebadeværelse i samme klassiske stil som gæstetoilettet i stueplan. 

Fra husets østside, som peger mod Aarhus bugten, er der en skøn overkommelig have, hvor der er fokus på bevoksningen ikke tager udsigten fra huset. På vestsiden er der en skøn ugenert terrasse, som ligger foran køkkenet, her er rig mulighed for at nyde aftensolen og hyggelige stunder i fred og ro.

Rundt langs huset er der anlagt græsplæne, og her på adressen føler man sig som "herre i eget hus", da du her har god afstand hen til nabohusene og fordi denne er en hjørnegrund og derfor ligger der et godt græsareal og grænser op til huset fra vejen. 
Til huset hører også en carport, hvor der er et godt isoleret skur til opbevaring. 

Søger du en speciel bolig der kan danne rammerne om din families hverdag og med mulighed for at sætte eget præg på din families kommende hjem, så vil vi gerne vise dig meget mere af Rosenhaven 1 i Skødstrup. 

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke