Bakken 2, Rodskov, 8543 Hornslet

Indflytningsklar etplansvilla med masser af plads til familie, hobby og udeliv

På toppen af Bakken i Rodskov finder du denne flotte udsigtsvilla med masser af indeplads og et lækkert uderum.

Villaen er moderniseret både ude og inde. Udenfor er der valgt vedligeholdelsesfri materialer; facaden er beklædt med smuk naturskifer, som står flot til inddækninger og finish i zink. Indenfor er alle rum holdt i lyse og moderne materialer. 

Indretningen i ét plan er perfekt for børnefamilien. Her er 4 gode værelser med et brusebadeværelse fordelt fra et stort fællesrum, som f.eks. kan indrettes som lektie-/legerum i den ene del og kontor eller garderobe i den anden. Hertil kommer et lyst og funktionelt køkken i åben forbindelse med stor stue med panoramaudsigt over Kalø Vig, samt gæstetoilet. Et stort multirum - med plads til f.eks. viktualieafdeling samt hobby-/fitnessrum/værksted - har udgang til en skøn gårdhave, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes.

Haven er overkommelig, og du kan fra både haven og morgenterrassen nyde udsigten over Kalø Vig og det kuperede terræn med nationalpark Mols Bjerge.

Villaen er energioptimeret med nyt luft-vand-anlæg installeret i 2020.

Rodskov ligger i smukke naturomgivelser og er et aktivt lokalsamfund med en velfungerende beboer- og idrætsforening.

Dagligevare- og specialbutikker, skole samt daginstitutioner, sportsfaciliteter samt letbane findes i Hornslet, blot 3 km væk. Ugelbølle Friskole (4 km) er populær, og Rønde (8 km) byder på gymnasium, privat- og folkeskole, et rigt butiksudbud samt idrætshal og kulturhus. Med kun 20 minutters kørsel til Århus, hurtig adgang til motorvej og bus hvert kvarter kommer man hurtigt omkring.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke