Skolevangen 12, 8543 Hornslet

Klassisk funkis midt i Hornslet

Vi lover, at denne bolig er noget ud over det sædvanlige og sammen med en beliggenhed i hjertet af Hornslet er denne bolig helt perfekt for den kræsne køber. Her er der både rum til fordybelse og nærvær - og ikke mindst god plads til hygge med familie og venner.

Denne smukke bolig er med flotte spændende arkitektoniske detaljer og en indretning med mange muligheder på en beliggenhed, der sjældent udbydes.

I dette bynære område er du tæt på byens puls og butikkerne. Desuden i gå-afstand til skole, daginstitution og offentlig transport. Hornslet er kendetegnet ved skønne naturstier og grønne områder og du kommer nemt til Aahus med letbanen og via motorvejsnettet. Dette er ikke bare en bolig i særklasse, men også en historisk bygning, da den tidligere husede den anerkendte møbelfabrikant Kofoed, hvilket også har præget valget af materialer.

Boligen består af: Entré med udsyn til det flotte trappetårn, ikonisk foyer med pejs og et flot snoet trappeløb til 1. sal.

Fra foyer'en er der indgang til et dejligt værelse samt et eksklusivt Unoform køkken med praktisk skabs-ø med siddepladser. Fra køkkenet er der adgang ind til en elegant spisestue med en smuk dekoreret dobbelt glasdør til den store opholdsstue. I begge stuer er der flotte detaljer og originalt sildebensparket. Hertil kommer indbygget bænk og brændeovn, der giver boligen både sjæl og karakter. Fra spisestuen er der indgang til en meget luksuriøs udestue. Her er et hjerterum uden lige, der med sine 3 niveauer og unikke detaljer giver fantastisk atmosfære, hvor man får lyst til at tilbringe tid med familien eller med en god stille stund. Udestuen er med gulvvarme og lavet som en integreret del af boligen.

1. salen er i dag indrettet med repos med udgang til en tagterrasse, to gode værelser og forældre afdeling med egen rooftop, hvor det er muligt at nyde solen og udsigten til den flotte have. På 1. sal er også et lækkert badeværelse med både brus og kar.

I boligens kælder er der indrettet: Gangareal med plads til opbevaring, 2 gode disponible rum i høj boligkvalitet, stort bryggers med vaskefaciliteter og separat indgang, rustik og rummelig vinkælder, sauna og et utrolig flot brusebadeværelse. Der er i kælderen mulighed for at indrette kontor og multirum. Her er god plads til de ekstra rum til den store familie eller jer, der har brug for hjemmearbejdsplads, klinik eller lignende.

Går du udenfor er der hele 7 terrasser at vælge mellem, alle har de helt unikke positioner og udsigt til den flotte ejendom og have. Her er det muligt at nyde solen fra morgen til aften på terrassen, og er man uheldig med vejret kan man sætte sig ind i den store udestue.

Udenfor findes desuden et godt værksted med god opbevaringsplads på loftet. Her er mulighed for at lave garage. Udover værkstedet er der også et skur til opbevaring og endnu et skur med indlagt strøm.

Her får du beliggenhed beliggenhed beliggenhed og en bolig med sjæl, der sjældent ses i byen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke