Skjoldballen 19, 8543 Hornslet

Hyggelig villa med god planløsning i hjertet af Hornslet

Vil du gerne bo tæt på by, naturlige omgivelser og offentlig transport? Denne bolig kan give dig en central beliggenhed og være samlingspunkt til en hverdag med udsigt til den skønneste have. 

Denne hyggelige bolig indeholder: Bryggers med vaskefaciliteter og adgang til husets ene værelse, dejligt lyst køkken med spiseafdeling og åbning til den dejligste udestue der er integreret del af boligen. Fra udestuen er der indgang til en ekstra hyggekrog og udestue, der ikke er en del af det opvarmede boligareal. Fra udestuen er der udsyn til en dejlig ugenert have og terrasse. Boligen indeholder tillige også brusebadeværelse i lyse nuancer, soveværelse, 3 værelser, (hvoraf 2 pt. er sammenlagte) og en dejlig stor stue. 

I boligen er der gulvvarme i køkken, bryggers samt på badeværelse. 

Udenfor er der en flisebelagt indkørsel med integreret carport, hvorfra man nemt kan gå ind i boligen i tørvejr. Fra carporten er der indgang til et mindre værksted. På ejendommen er der ydermere et værksted og en dejlig overskuelig have. 

Denne bolig har en perfekt størrelse, hvad end du ønsker overkommelig have og et hjem der er til at flytte ind i eller du ønsker at have mindre urtehave at få grønne fingre i. 

Vil du ikke gå glip af denne bolig med en god beliggenhed i Hornslet, så viser vi dig gerne, hvad denne bolig kan tilbyde dig. 

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke