Hjortetakvej 34, Søby, 8543 Hornslet

God familievilla i hyggelig landsby

Her på Hjortetakvej i den hyggelige landsby Søby, får du alt det gode landsbylivet kan tilbyde. Stille villavej med tryghed for børnene, legeplads i nær miljøet og skolebus til Ådalsskolen, hvor du også finde integreret daginstitution. Hertil kommer et dejlig fællesskab med en aktiv borgerforening, der sørger for gode arrangementer i byens forsamlingshus. 

Boligen har en god planløsning og er velegnet for familien, der har brug for albuerum. Indrettet med: Vindfang, entré/fordelergang i delvis åben forbindelse med køkken med spiseplads. Stor spisestue med plads til at samle den store familie og fra spisestuen 2 trin ned til en hyggelig pejsestue med udgang til en dejlig lukket terrasse, der vender helt rigtig for solen. Fra entreen er der adgang til et godt værelse og et gæstetoilet. Hertil videre forbindelse til en værelsesafdeling med stort brusebadeværelse, et stort værelse, der oprindeligt har været soveværelse, endnu et stort værelse, der nu anvendes som soveværelse og tidligere har været 2 værelser. Stort praktisk bryggers med separat indgang og gode vaskefaciliteter. 

Udenfor finder du flere gode solterrasser og carport. Taget er renset og malet for få år siden og huset fremstår generelt i rigtig god stand.

Denne bolig er et oplagt valg for den unge familie som gerne vil have en bolig i en overkommelig prisklasse. 

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke