Rosenholmvej 70, 8543 Hornslet

Stor villa med mulighed for indretning af separat lejlighed

Haven er helt lukket af i forhold til vej og indkik fra naboer og her kan du opholde dig helt ugeneret.

Her er du både tæt på naturen, stisystemer, hallen og de tilknyttede sportsfaciliteter. 

Boligen ligger tilbagetrukket fra vejen og med skønne terrasser, hvor du både kan finde en plads til morgenkaffen og en solrig plet til grillaftenen.

Indenfor er indrettet: Rummelig entré, nydeligt gæstebadeværelse med brus i tidløst design, stort lækkert køkken/alrum med stor spiseafdeling og i delvis åben forbindelse med den store stue. Stuen er dejlig lys og rummer rigelig plads til at samle den store familie omkring sig. Fra stuen er der udgang til terrasse og have. 

På 1. sal finder du husets 4 værelser og et unikt og stort badeværelse med både kar og brus samt vaskefacilieteter. Her har du det hele samlet på ét sted.

Drømmer du om plads til den store familie eller vil du gerne have mulighed for at udleje en separat bolig, så er denne bolig også en oplagt mulighed. Her er nemlig indrettet en godkendt lejlighed i udhuset, hvor der er to opholdsrum og brusebadeværelse - en oplagt mulighed for den perfekte teenage-bolig eller et godt supplement til huslejen. 

Resten af udhuset er indrettet med garage/værksted.

Desuden skal fremhæves at ejendommen inden for de senere år har fået ny jordledning til vand og nye kloakker, som tillige er forberedt til kloakseparering.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke