Thorsgade 66, Thorsager, 8410 Rønde

Rummelig villa i hjertet af Thorsager

Thorsgade 66 ligger i hjertet af den hyggelige by med både letbanestop, indkøb, skole- og dagtilbud og fantastisk natur og nem infrastruktur.

Thorsager er særlig kendt for at have Jyllands eneste runde kirke og den hyggelige stemning i byen, hvor særligt skole og idrætsforeningen samler borgerne. 

Boligen ligger centralt med gåafstand til skolen og byens Børnehus, som er for børn i alderen 0-12 år. Der er fra byen mulighed for offentligt transport til Rønde til både gymnasium, efterskole og højskole og de mange specialbutikker. Fra Thorsager er der ca. 30 minutter til Randers, Aarhus, og E45.

Her på Thorsgade 66 er denne hyggelige bolig med det fine pavillon og overkommelig have. Boligen er indrettet med den klassiske baggang og forgang, som er karakteristisk for boliger fra 1940'erne. Denne bolig har i stueplan et ældre køkken med godt lysindfald, stor flot stue der kan blive familiens store samlingsrum og et gæstetoilet med vaskefaciliteter. På boligens 1. sal  er der et fint repos med plads til lidt opbevaring, 1 brusebadeværelse og 2 værelser. 

Der er i denne bolig brugt brune nuancer i rummene med både brug af mørk og lys farve. Boligen har fået skiftet vinduer. 

Du vil her komme til at eje en bolig med højt til loftet, der har en ældre stil i nogle af rummene og dertil med gode muligheder for at få lige netop den bolig der passer til dig. 

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke