Toftevej 2E, 8543 Hornslet

Perfekt beliggende ejerlejlighed i Hornslet

Her finder du en stor lejlighed på 102 kvm midt i Hornslet by og lige ved siden af naturstierne ved Bækdalen. Her finder du  indenfor få minutters gang flere indkøbsmuligheder med alt du har brug for, herunder Matas, bager, Super Brugsen, Fakta, Profil Optik, boghandler og diverse tøjbutikker. Fra ejerlejligheden er der også kort til skole, daginstitutioner og du kan sende børn i skole uden de skal ud på store veje på vej i skole. Du er også meget tæt på offentlig transport. Du finder også letbanen i Hornslet og kort til motorvejsnettet. 

Bemærk at der er meget lave ejerudgifter for lejligheden på kun 1.746 kr. om måneden og et varmeforbrug på ca. 6.500 kr. om måneden.

Til ejerlejligheden hører en parkeringsplads med og et stort skur til opbevaring eller måske du drømmer om at have plads til hobby og værksted. Lejligheden finder du på 1. sal hvor du ved indgangen har en stor træterrasse først for med udsigt til De flotte træer ved Bækdalen. Her er du ugenert fra butiks gaden i Hornslet. 

Ejerlejligheden er indrettet med: Entré med indgang til lyst brusebadeværelse og stort soveværelse med kvist og god plads til en stor seng og skabe. Fra entreen er der indgang til det store alrum med køkken i åben forbindelse til stuen. Køkkenet har masser af skabsplads og i dag er der indrettet spiseplads lige ved kvisten ved siden af køkkenet. Stuen har god plads til at samle familien. 
På øverste plan er der indrettet repos, med adgang til et mindre opbevaringsrum og dertil 2 værelser og opholdsværelse som også nemt kan anvendes til kontor. Dvs. du i denne bolig får hele 3 værelser og plads til kontor eller lignende. 

Det er sjældent denne størrelse ejerlejlighed findes så centralt i byen og i så fin stand. Denne skal opleves.

Vi vil have muligheden for at tilbyde en hurtig overdragelse, da boligen i dag ikke er møbleret. Ønsker du nærmere information herom må du gerne kontakte os på 86 99 65 77 eller post@lokal-maegler.dk

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke