Vis alle sager

Stationsvej 13B - Mørke Sagsnr. 000316

Overkommelig prisklasse

Nu har du mulighed for at blive ejer af denne nydelige og velholdte bolig i en absolut overkommelig prisklasse. Boligen er løbende vedligeholdt og fremstår klar til indflytning. 

Der er tale om et halvt dobbelthus med tilhørende udhus, carport og brænderum. Hyggelig gårdhave med stor træterrasse og en overkommelig have, som primært er udlagt med græs. 

Boligen er indrettet med en flot hall med åbent trappeløb til 1. sal. To stuer en-suite, der er udnyttet som henholdsvis opholdsstue og spisestue. I spisestuen er der brændeovn, som bidrager til både hygge og varme. Fra spisestuen er der adgang til et nydeligt køkken. Stueplan rummer desuden et stort bryggers/fyrrum med vaskefaciliteter og separat indgang, samt et godt gæsteværelse/kontor. 

På 1. sal finder du stort kvistværelse, et stort gavlværelse og et lyst brusebadeværelse. 

En dejlig indbydende bolig til dig, der gerne vil bo centralt og samtidig have naturen tæt på. Her er du i gå-afstand til den kommende letbane og byens øvrige faciliteter og alligevel tæt på naturen, idet ejendommen grænser op til åben mark. 

I Mørke finder du alt, hvad der er brug for i hverdagen. Her er gode dagligvarer butikker, skole, daginstitution og en aktiv idrætsforening. 

Sagsinfo

Pris
995.000
Type
Rækkehus
Udbetaling
50.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.255
Byggeår
1943
Boligareal
114 m2
Grundareal
779 m2
Kælder
10 m2
Antal plan
3
Garage
25 m2
Værelser / stuer
3 / 2
Energimærke
E

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Mørke er en fin stationsby på Djursland. Her er gode dagligvarebutikker, ældrecenter, skole, vuggestue, børnehave, SFO, og en god idrætsforening. Desuden bibliotek og et stærkt foreningsliv. Fra Mørke er der gode busforbindelser til både Randers og Århus foruden nærbanen til Århus/Grenå. Byen har et meget aktivt distriktsråd. Se mere på www.mørke.dk

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud