Vis alle sager

Stationsvangen 73B - Skødstrup Sagsnr. 000322

Nyistandsat rækkevilla

Drømmer du om en lækker indflytningsklar, nyindrettet bolig? Denne bolig som er indrettet i en ombygget villa, som er udstykket til 3 rækkehuse, der netop færdiggjorte, så alt er derfor helt nyt og meget indbydende. 

Her får du hele 123 nye etagemeter fordelt på 3 plan. I stueplan er indrettet: Entré, gæstetoilet, et dejligt lyst køkken i åben forbindelse med stue, hvorfra der er udgang til sydvendt terrasse og have. På 1. sal er indrettet et lækkert brusebadeværelse, et stort repos med kontorhjørne og 2 værelser, der begge har udgang til en sydvendt altan. I kælderen findes et praktisk og velindrettet vaskerum, et depotrum og et stort opvarmet disponibelt rum. Hele kælderen fremstår i fin boligkvalitet og etagerne bindes sammen af en smuk snoet terrazzo trappe. 

Alt sammen fremstår helt nyt og klar til indflytning. Selve bygningen er ligeledes renoveret og der er nyt tag og nye vinduer overalt. 

Fra altanen kan du nyde den skønne udsigt over Aarhus bugten.

En virkelig lækker ny bolig i en lille grundejerforening med gode parkeringsforhold, egen have og nem adgang til alle byens faciliteter.

Sagsinfo

Pris
2.245.000
Type
Rækkehus
Udbetaling
115.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.453
Byggeår
1948
Ombygget
2018
Boligareal
81 m2
Grundareal
291 m2
Kælder
42 m2
Antal plan
3
Værelser / stuer
2 / 1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Byerne Løgten/Skødstrup er vokset så meget sammen, at man kan opleve dem som én by beliggende mellem skov, strand og storby… Byen er med sin beliggenhed i Århus Kommune og nemme adgang til motorvejsnet, en særdeles eftertragtet stationsby, idet byen er forbundet til Århus og Grenå via nærbanen. Her finder du et stort udvalg af dagligvarebutikker og gode specialforretninger. Byen har egen skole og daginstitutioner. En af byens vartegn er ”Siloetten” i Løgten, der blev bygget omkring en gammel silo (deraf navnet) samt Skødstrup Kirke, hvis historie går helt tilbage til 1180.
 

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud