Vis alle sager

Rosenkrantzvej 9 - Hornslet Sagsnr. 000318

Én af byens bedste adresser....

Når beliggenhed er vigtigt… Denne skønne bolig er højt beliggende med have ud til den smukke grønne dal ved Alpedalen, hvor bækken løber igennem. Her kan du bo naturskønt midt i byen og i gå afstand til alt. 

Boligen fremstår generelt i rigtig god stand og med en familievenlig planløsning. Her får du således hele 4 værelser i stueplan samt en god anvendelig kælder med plads til multirum og hjemmearbejdsplads. Den perfekte løsning for den store familie. 

Indrettet med: Rummelig entré, et nydeligt gæstetoilet, bryggers og et stort spisekøkken med lyse elementer. Fra såvel entré som køkken er der adgang til den smukke vinkelstue, hvor der er det flotteste mosaik parket gulv. Stuen har dejligt lysindfald og udgang til sydvest vendt terrasse. Hertil kommer værelses fløj med 3 gode børneværelser, soveværelse og et pænt brusebadeværelse holdt i lyse nuancer. Kælderen har separat indgang og rummer foruden multirummet, et godt disponibelt rum, som fint kan anvendes til kontor, et stort vaskerum, et viktualierum/vinkælder og en fordelingsgang, som forbinder kælderen med stueplan og garagen, der er med el-port.

Udenfor findes en skøn opvokset have med en højt beliggende terrasse. Haven er dejlig ugeneret i forhold til både vejen og naboerne. 

Her er en enestående chance for at få én af de absolut bedst beliggende boliger i Hornslet. 

Sagsinfo

Pris
2.495.000
Type
Villa, Villa, 1 fam.
Udbetaling
125.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.718
Byggeår
1970
Boligareal
152 m2
Grundareal
1.198 m2
Kælder
98 m2
Antal plan
2
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud