Vis alle sager

Siloetten 2, 1. mf - Skødstrup Sagsnr. 000321

Ny istandsat ejerlejlighed med udsigt.

Skal det være nemt og bekvemt, men med stil og skønhed? Så besøg denne luksuriøse lejlighed på 176 kvm. med udsigt over Kalø Vig. 

Kun 15 km. fra Aarhus centrum kører du ind på din egen parkeringsplads i aflåst indendørs parkeringsanlæg og tager elevatoren op til din lejlighed – og så er du hjemme!

Dette er en bolig i udsøgt kvalitet for den kræsne køber. Lejligheden, der er beliggende i karakteristiske Siloetten, er gennemgribende istandsat og fremstår som ny og klar til indflytning. 

Boligen fordeler sig på 2 plan og fra øverste plan er der vidunderlig udsigt over bugten. En spændende lejlighed, hvor du på øverste plan har entré, gæstetoilet og  lyst og åbent opholdsrum med køkken i åben forbindelse med stue og udgang til vestvendt altan. Køkkenet er med nydelige grebsløse elementer fra Unoform. Fra hele øverste plan kan du nyde den skønne udsigt. I nederste plan er indrettet et stort lækkert klassisk brusebadeværelse, 3 store værelser og et godt opholdsrum, der er velegnet til f.eks. kontor. 

Alle rum er dejligt lyse med flotte nyslebne askeplankegulve.

Vil du have mere udsigt eller blot nyde solen en sommerdag, kan du tage elevatoren op på taget, til den skønneste fælles tagterrasse. Her kan du se ud over hele det nordlige Aarhus og udsigten strækker sig helt til Mols Bjerge. 

Som beboer i Siloetten bliver du en del af en veldrevet ejerforening og får adgang til foreningens festlokale på 50 kvm. og tilhørende køkken og badefaciliteter. 

Ejendommen er netop blevet facaderenoveret og fremstår som ny. En flot og karakteristisk bygning i gå-afstand til letbanen og indkøb. 

Sagsinfo

Pris
3.995.000
Type
Lejlighed
Udbetaling
200.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.477
Byggeår
2010
Boligareal
176 m2
Værelser / stuer
3 / 2
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud