Vis alle sager

Rosenvang 44 - Hornslet Sagsnr. 000329

Familievilla helt tæt på naturen og bylivet i Hornslet

Her er en indflytningsklar villa helt tæt på naturen og med gå-afstand til alt i Hornslet.
Denne skønne røde murstensvilla ligger tæt på stien til den naturskønne Alpedal, hvor bækken løber smukt igennem. 

Boligen er praktisk indrettet med plads til hele familien med hele 4 værelser i et plan. Her er nyt tag fra 2012 og i 2004 har huset gennemgået en større modernisering med bl.a. nyt køkken, bad og bryggers.

Entreén åbner op til villaens gang, hvorfra der er adgang til et nydeligt brusebadeværelse med det flotteste mørke granitgulv. Gangen giver også adgang til 3 gode værelser og er i åben forbindelse med spisekøkkenet, der har en glaskarnap, der giver et dejligt lysindfald og har terrassedør mod haven. Stuen har god plads til opholdsafdeling og har dertil udgang til en stor sydvest-vendt terrasse. Stuen har også adgang til et kontor, som tidligere var en del af stuen. Her er det muligt at udvide stuen til et stort rum. 

Villaens spisekøkken, gang og stue har et flot massivt parketgulv, der giver hjemmet nydelig kontrast og stemning. Under tæpperne på værelserne er der ligeledes flotte parketgulve.

Udenfor er boligen omringet af en skøn ugeneret have, hvortil der langs huset er flere hyggelige terasser. Til huset er også et muret udhus og en lukket garage, hvortil der er en praktisk flise-belagt sti hen til huset.

Her er en unik mulighed for at bo på en af de bedste adresser i Hornslet tæt på alt byliv samt grønne rekreative områder.

Sagsinfo

Pris
1.945.000
Type
Villa, Villa, 1 fam.
Udbetaling
100.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.229
Byggeår
1964
Boligareal
110 m2
Grundareal
686 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud