Vis alle sager

Tendrup Møllevej 134D - Hornslet Sagsnr. 000357

Indflytningsklar andelsbolig

Andelsboligen er en del af en lille forening med i alt 12 boliger. Et moderne byggeri i vedligeholdelsesfrie materialer og med skønt lysindfald. Der hører en dejlig terrasse samt en lille morgen terrasse foran med til boligen.

Boligerne er praktisk indrettet og velegnet til både unge, mindre familier og seniorer og foreningen repræsenteres således af personer i alle aldersgrupper.

Denne bolig er indrettet med: Entré med garderobeplads og et dejligt værelse med faste skabe. Stuen har store vinduer samt glasdør ud mod terrassen, som giver et dejligt lysindfald. Stuen har god rummelighed med fin plads til både spise- og opholdsafdeling.

Køkkenet er holdt i lyse nuancer, hvor der er plads til et lille spisested ved vindue. Samme lyse elementer ses i det nydelige klassiske brusebadeværelse med hvide klinker med en stor muret bruseniche og vaskesøjle. Til boligen er også et stort soveværelse med skabsvæg.

Denne bolig er velholdt og står indflytningsklar.

Fra stuen er der adgang til en lækker fliseterrasse, hvor der er plads til udendørshygge. Foran boligen er der foruden en lille terrasse også et velindrettet praktisk skur, hvor der er indlagt strøm.

Via et stisystem er du på Tendrup Møllevej tæt forbundet med et af Hornslets knudepunkter, hvor du finder både offentlig transport og indkøb.

Sagsinfo

Pris
240.000
Type
Andelsbolig
Boligydelse
6.224
Anvendelsesudgift
600
Udbetaling
25.000
Byggeår
2006
Boligareal
89 m2
Grundareal
3.262 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
2 / 1
Energimærke
B

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud