Vis alle sager

Badevej 20B - Ringkøbing Sagsnr. 000331

Indflytningsklar feriebolig i Søndervig

Denne skønne feriebolig er beliggende ca. 250 m. fra vandkanten i eftertragtede Søndervig. Perfekt for dig, der vil kunne nyde ferien væk fra alle hverdagens forpligtigelserne. Her er ingen have, der skal holdes eller hæk, der skal klippes.

Boligen er derfor også velegnet til udlejning og sælger har en god lejeindtægt på ca. 87.000,- om året

Her kommer du til at bo tæt på det nye LALANDIA som forventes færdigt i 2022. Så der er noget at glæde sig til og en forventning om at interessen for området vil være stigende. 

Sammenlignet med de øvrige boliger i samme ejerforeningen, er denne bolig godt udnyttet, idet der er indrettet en stor sovehems, som fungerer som et ekstra værelse med 2 sovepladser. Desuden er her et stort nyt lækkert køkken og flot nyt flisegulv i hele køkken/alrum og stue. 

Her er en god indretning med et aflåst overdækket indgangsparti med plads til f.eks. barnevogn eller cykler. Herfra kommer du ind i køkken/alrummet, der er i åben forbindelse med stuen. Fra såvel alrum som stue er der udgang til en lukket flisebelagt gårdhave der orienterer sig mod syd og vest. Her er der god plads til at nyde solen og hygge sig om grillen. 

I stueplan finder du desuden et gæstetoilet og et stort lækkert wellness badeværelse med spa og sauna. 

1. sal er indrettet med 2 dobbelt værelser og en stor sovehems. 

En virkelig dejlig feriebolig i skønne omgivelser. Her er rig mulighed for cykel og gå- ture i den smukke natur, som omkranser Søndervig og du er ikke langt fra Holmsland Klitgolf med 18 huls golfbane.

Sagsinfo

Pris
1.695.000
Type
Fritidshus
Udbetaling
85.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.747
Byggeår
2002
Boligareal
89 m2
Antal plan
2
Værelser / stuer
3 / 1

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Som Porten til Vesterhavet er Søndervig omgivet af hav og fjord, med fantastiske strande, gode oplevelsesmuligheder og masser af aktiviteter for børn og voksne uanset om det siler ned eller solen stråler fra en skyfri himmel.

Søndervigs placering midt på Vestkysten giver rig mulighed for både at nyde den rå natur i klitterne, bade og lege ved Vesterhavet, afprøve de mange oplevelser og aktiviteter Søndervig og Klitten har at byde på, samt at udforske hvad resten af det nærliggende område har at byde på.

Hvad kan man så lave i Søndervig? Udflugter, Golf, Cykel, Segway el rideture. Bowling, badeland, Bagagerumsmarkeder… Det er bare om at vælge..

og i 2022 kan du glæde dig til det nye LALANDIA som kommer til at ligge i Søndervig

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud