Vis alle sager

Klevevej 49 - Ringkøbing Sagsnr. 000330

Ferieklar sommerhus tæt på golfbane

Her udbydes det nydeligste sommerhus i naturskønt område, hvor der er dyreliv, velholdte stier og nær Vesterhavet. Sommerhuset ligger tæt på den kommende feriepark i Lalandia, der skal opføres i Søndervig, som er offentliggjort til at stå færdig i år 2022. 
Dertil er der kun 700 meter til 2 fælles legepladser, der ejes af grundejerforeningen samt 1 km til Holmsland Klitgolf med 18 huls golfbane. 

Den lille grundejerforening har i alt 19 sommerhuse,  hvor dette sommerhus er unikt beliggende helt ud til hedeareal. Sommerhuset ligger i yderste række med stor terrasse mod syd og med fredelig udsigt til naturen. 

Sommerhuset er opført i 2004, hvor der er lagt stor vægt på kvalitet. Her er et sommerhus med rig mulighed for at slappe af. Hvad enten man er til at nyde solen på den store træterasse, udforske det nære smukke naturområde eller nyde en en tur i eget spabad eller sauna. 

Det centrale rum er stuen, hvor der er delvis åben forbindelse til køkken og helt åbent til spiseplads. Hele rummet har udsigt til naturen. Om aftenen kan man med fordel samles om brændeovnen der bidrager til en hyggelig stemning. Til sommerhuset hører også to værelser, som begge har plads til dobbeltsenge og en hems med mulighed for soveplads, som i alt vil give 6 sovepladser. Der er også et nydelig lyst badeværelse med sauna og spa. 

Her er et velholdt sommerhus, der er klar til nye ferieoplevelser med skøn natur, bunker, sandskulpturfestival, golfbane og et snarligt Lalandia samt det skønne Vesterhav i nærheden. 

Sagsinfo

Pris
1.195.000
Type
Fritidshus
Udbetaling
60.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.071
Byggeår
2004
Boligareal
69 m2
Antal plan
1

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Som Porten til Vesterhavet er Søndervig omgivet af hav og fjord, med fantastiske strande, gode oplevelsesmuligheder og masser af aktiviteter for børn og voksne uanset om det siler ned eller solen stråler fra en skyfri himmel.

Søndervigs placering midt på Vestkysten giver rig mulighed for både at nyde den rå natur i klitterne, bade og lege ved Vesterhavet, afprøve de mange oplevelser og aktiviteter Søndervig og Klitten har at byde på, samt at udforske hvad resten af det nærliggende område har at byde på.

Hvad kan man så lave i Søndervig? Udflugter, Golf, Cykel, Segway el rideture. Bowling, badeland, Bagagerumsmarkeder… Det er bare om at vælge..

... og i 2022 kan du glæde dig til det nye LALANDIA som kommer til at ligge i Søndervig

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud