Vis alle sager

Elmevej 7 - Hornslet Sagsnr. 000364

Dejlig indflytnings klar familievilla centralt i Hornslet

Denne meget velholdte bolig er helt centralt beliggende i Hornslet by tæt på skole og daginstitutioner samt indkøb.

Her får du en indflytnings klar bolig med en god indretning i et børnevenlig kvarter. 
Boligen er indrettet med: Bryggers/indgang med ekstra god plads til vaskefaciliteter og opbevaring i skabe i lyse nuancer. Fra indgangen kommer du ind i et nydeligt snedker køkken med god lille spiseplads. Der er fra køkken adgang til en større spisestue med udgang til en lækker overdækket terrasse. Fra spisestuen åbnes der via en glas dør ind til den store stue, hvor der er det skønneste lysindfald fra de store vinduer ud mod haven. Her er der rig mulighed for hjerterum med pejsen der varmer. De to stuer er adskilt med en stor glasvæg og både gulv og loft er gennemgående, hvorfor stuerne nemt kan lægges sammen, hvis du ønsker det. Der er fra stue også adgang til den overdækkede terrasse.

Til boligen hører også en forgang der i dag, som giver direkte adgang til spisestuen. Der er fra spisestuen indgang til en et værelse og fordelingsgang til boligens nyere lækre brusebadeværelse samt nydeligt værelse og endnu et badeværelse. Fordelingsgangen er indrettet med skydedørs skabe til opbevaring. For enden af gangen er et skønt større soveværelse med indbyggede skabe. 

Bag soveværelset og med indgang fra terrassen er der adgang til et stort hobbyrum, som er godkendt til beboelse. Her kunne der tages et værelse mere i brug eller laves walk-in til soveværelset.

Udenfor er der lagt op til hyggelige stunder på den overdækkede terrasse, som ligger ud til en nydelig velholdt have, der venter på foråret kommer.

Villaen er løbende moderniseret og vedligeholdt af nuværende ejer og fremstår i rigtig god stand.

Her er en hyggelig og overkommelig have med plads til leg. Her er også er et godt redskabsskur og plads til en pavillon. Der hører til boligen også en garage i god stand med fliseblagt indkørsel. 

Her er altså en nydelig familievenlig bolig, der er indflytningsklar i et meget børnevenligt kvarter i Hornslet.

Sagsinfo

Pris
2.595.000
Type
Villa, Villa, 1 fam.
Udbetaling
130.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.636
Byggeår
1968
Ombygget
1977
Boligareal
164 m2
Grundareal
772 m2
Antal plan
1
Garage
22 m2
Værelser / stuer
4 / 2
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud