Vis alle sager

Estruplund 1 - Hornslet Sagsnr. 000294

Naturskøn ugeneret ejendom med mulighed for at skabe egen stil

Er drømmen at bo helt ugeneret i naturen og med udsigt over skovområde og marker, er ejendommen måske noget for dig. Her får du muligheden for at kunne skabe et hjem efter egen smag i smukt naturskønt område. 

Ejendommen er beliggende mellem Hornslet og Mejlby hvorfra der er ca. 20 min. kørsel til Randers og 35 min. til Aarhus. Det daglige indkøb kan foretages i enten den store Dagli’ Brugsen i Mejlby eller én af de mange dagligvarer butikker i Hornslet. Skolebussen, som også kan benyttes som lokalrute, tager børnene Ådalsskolen i Skørring, hvor der også er integreret daginstitution og gode sportsfaciliteter. Vil du hellere sende dine børn i Hårup Skole, er der kun ca. 800 m. til skolebus dertil og der er ligeledes integreret daginstitution.

Her er foruden stuehuset, et muret udhus, som bl.a. anvendes til fyrrum. Endvidere en stor ståpladehal på 344 kvm. og svinestald med fin mulighed for dyrehold. Her er virkelig god plads for dig med en pladskrævende hobby.

Stuehusets stueplan er indrettet med: Entré, stort oprindeligt badeværelse, et stort ældre køkken der har adgang til en spisestue med brændeovn. Der er fra spisestuen franske døre, som åbner op til en større stue/værelse, der har udgang til en terrasse mod nord-vest, hvor aftensolen kan nydes. Hertil kommer et bryggers med plads til vaskefaciliteter. Fra bryggers er der indgang til et stort nydelig værelse. Der er i dette værelse, i spisestuen og stuen nydelige oprindelige plankegulve, der vil give huset en unik karakter ved ny behandling. Der må påregnes istandsættelse af stueetagen, som trænger til en kærlig hånd. 1. sal er indrettet med 3 store værelser, en dejlig lys stue med store kviste og brændeovn. Fra alle rum er der unikke udsigter over landskabet, som skaber en stemning af at være en del af naturen. 

Udenfor er der naturhave som også rummer en lille naturlig sø, en frugtlund med forskellige frugttræer og et område med piletræer til pileflet samt indhegnede græs arealer til dyrehold. 

Sagsinfo

Pris
1.645.000
Type
Lystejendom
Udbetaling
85.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.121
Byggeår
1934
Ombygget
2005
Boligareal
205 m2
Grundareal
28.217 m2
Kælder
10 m2
Antal plan
3
Garage
100 m2
Værelser / stuer
4 / 3
Energimærke
E

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud