Vis alle sager

Lykkenvej 1B - Mørke Sagsnr. 000374

Naturskønt landejendom - KOM MED ET BUD

Huset hvidt og tæk’t med strå……… denne skønne landejendom er idyllisk beliggende i naturskønne omgivelser ud til Mørke Kær, som er et smukt sø- og engområde, der stammer fra et gammel mosekompleks. Her er et rigt fugleliv af især vandfugle og både Mørke bæk og Hornslet bæk løber ind i søerne inden de fortsætter ud i Alling å. Her er tale om helt unik natur. 

Boligen er smukt belligende på den høje del af grunden, så du kan nyde de smukke omgivelser. Boligen er flot og nænsomt renoveret og de tilhørebnde udhuse er der fint plads til dyrehold, idet der bl.a. er indrettet flere heste bokse og udenfor er der etableret ridebane.

Boligen er velegnet til den store familie eller dig, der har brug for hjemmearbejdsplads og nuværende ejer har fået udgravet i gulvet, så der nu er en rigtig god lofthøje. Indrettet med: Entré/fyrrum, nydeligt lyst brusebadeværelse, fordelergang med adgang til et værelse, et stort soveværelse og lækkert brusebadeværelse indrettet med vaskefaciliteter. Fra fordelergangen er der ligeledes adgang til husets centrale rum, som er den stor stue med trappeløb til 1. sal. Hertil kommer lyst køkken/alrum og et lille bryggers. 1. sal indeholder en hyggelig stue, et stort gavlværelse, et mindre værelse og et stort hyggeligt værelse. 

Udenfor finde du en hyggelig terrasse mod sydvest og en dejlig gårdhave mod nordvest, hvor aftensolen og udsigten over Mørke Kær kan nydes. 

I udhusene er der udover hesteboksene også værksted og god plads til opbevaring. Grunden er velholdt med plæne, blomstrende buske og en stor frodig urtehave. Engene er indhegnet og velegnet til afgræsning. 

Der er her mulighed for at få internet ved Yousee med en hastighed på 35/5 Mbit.
I forbindelse med den nye udstykning ved Mosevej bliver Lykkenvej lavet til en stille vej. Der bliver altså endnu mindre traffik på vejen, som gør denne ejendom bliver mere naturskønt. 

Her kan drømmen om et idyllisk liv på landet gå i opfyldelse og du er stadig i cykelafstand til skole, daginstitution, indkøb og den nye letbane. 

Sagsinfo

Pris
2.795.000
Type
Villa, Landejendom
Udbetaling
140.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.109
Byggeår
1900
Ombygget
1988
Boligareal
218 m2
Grundareal
27.913 m2
Antal plan
2
Værelser / stuer
5 / 2
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Mørke er en fin stationsby på Djursland. Her er gode dagligvarebutikker, ældrecenter, skole, vuggestue, børnehave, SFO, og en god idrætsforening. Desuden bibliotek og et stærkt foreningsliv. Fra Mørke er der gode busforbindelser til både Randers og Århus foruden letbanen til Århus/Grenå. Byen har et meget aktivt distriktsråd. Se mere på www.mørke.dk

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud