Vis alle sager

Sundbyvej 185 - Erslev Sagsnr. 000372

Smuk funkisvilla med vidunderlig udsigt over fjorden.

Drømmer du om en smuk funkisvilla i naturskønne omgivelser.

Denne arkitekttegnede familievilla er højt beliggende på en skrånende grund – næsten som en udkikspost ligger den med en pragtfuld udsigt over Limfjorden, Vilsundbroen og lystbådehavnen på Thy siden. Villaen er opført med tanke for udsigt og lysindfald, og ligger omkring 400 meter fra fjorden.

Her er tale om en fuldmuret villa i bedste kvalitet og med en helt unik udsigt fra villaens vest terrasse, hvor du kan nyde solnedgangen til allersidste solstrejf både i de skønne lyse nætter og på en frostklar vinter aften.

Villaen, der er i to fulde plan er indrettet med: Entré, gæstetoilet, bryggers og et lækkert køkken/alrum med det perfekte køkken for dig, der elsker at lave mad. I alrummet kan du nyde udsigten mens du spiser og mangler du et kontor/værelse, er der fint plads til at indrette det i alrummets vinkel. I nederste plan finder du en dejlig lys stue, hvorfra der er adgang til boligens øvrige rum. På grund af det skrånende terræn, er der fra stuen direkte udgang til vest vendt terrasse. Her er 2 gode børneværelser, soveværelse og et stort lækkert brusebadeværelse.

Med adgang udefra findes endnu et isoleret rum, der anvendes til opbevaring, men som evt. kunne inddrages til bolig.

Udenfor findes en dobbelt carport, en overkommelig have og gode terrassen. Omgivelserne taler for sig selv og ved siden af ligger en tom grund, som ikke må bebygges.

Der er kun ca. 15-20 min. kørsel til dejlige vandreture i Nationalpark Thy, og til Cold Hawaii i Klitmøller.

En virkelig dejlig liebhaver bolig for dig, som vil have en unik ejendom.

Sagsinfo

Pris
2.895.000
Type
Villa
Udbetaling
145.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.551
Byggeår
2006
Boligareal
171 m2
Grundareal
757 m2
Antal plan
2
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Sundby er en lille hyggelig landsby på det nordlige Mors i Limfjorden med 466 indbyggere beliggende 14 kilometer syd for Thisted og 16 kilometer nord for Nykøbing. Sundby ligger ved Vilsundbroen med Mors på den ene side og Thy på den anden.

Vilsund er et godt udgangspunkt, med åbne døre mod det meste af Jylland. Derfor er Vilsund et godt sted at bo. Her får du smuk natur og skønne Limfjorden, hvor sejlbådene sejler tæt forbi, når de passere gennem Vilsund.

Det summer af liv i byen, og virksomhederne trives side om side med byens beboere. Det smukke limfjordslandskab giver ro i sjælen, og mange af områdets seværdigheder nås på kort tid med bil eller bus.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud