Vis alle sager

Kvædevej 6 - Hornslet Sagsnr. 000389

Stor familievilla i børnevenligt kvarter

Drømmer du om en kvalitetsvilla og en unik placering med en nærhed til Århus, Tirstrup lufthavn, golfbane, strand og naturen på Mols?

Her midt i Hornslet tæt på sportsfaciliteter, Naturbørnehaven Mosegaarden samt byens naturstier ligger Kvædevej 6 placeret i et børnevenligt og eftertragtet villakvarter.

Her er plads til drømmen om et rigtigt herreværelse, syrum eller en hobby der nemt kan tage meget plads i huset. Der er mulighed for at lave et større kontor i denne villa, hvor der også er rig plads til at en stor familie kan udfolde sig.

Villaen byder på hele 235 kvm. bolig fordelt på 2 niveauer, hvoraf 55 kvm. ligger i nederste plan og hertil kommer yderligere 125 kvm. kælder i god boligkvalitet. Boligen er derfor også velegnet til at bo flere generationer under samme tag.

Når du bevæger dig gennem denne villa, opdager du straks, at her er der tale om en villa, som ikke alene er super velholdt, men også løbende er opdateret, så den i dag fremstår indbydende og i rigtig fin stand. Her er bl.a. nyt tag fra 2016 og vinduerne og de udvendige døre er løbende blevet udskiftet.

Her er store lyse rum og en praktisk planløsning. Stueplan er indrettet med: Entré, fordelingsgang, 2 store værelser og soveværelse med walk-in. Et praktisk bryggers og et nydeligt brusebadeværelse og gæstetoilet fra 2001. Dejligt stort og funktionelt køkken/alrum med flot HTH-køkken i lyse elementer. Fra alrummet er der udgang til en dejlig vestvendt terrasse. Stor stue med udgang til en overdækket svalegang, der også fungerer som morgen terrasse. I nederste plan finder du yderligere et værelse og en stor stue som er en del af boligarealet. Fra den nederste stue er der udgang til en dejlig ugeneret gårdhave, hvor der er god plads til familiefester og hyggestunder. Hertil kommer et lækkert multirum, endnu et disponibelt rum i boligkvalitet foruden et stort praktisk strygerum, vaskerum, brusebadeværelse med adgang til sauna, et lille depotrum og et rigtig godt værksted.

Udenfor finder du en overkommelig have, og en dobbelt carport med stort flisebelagt område, der fører til villaens indgang. Her får du en højtbeliggende bolig, hvor du får følelsen af at kunne trække dig tilbage fra hverdagen i trygge omgivelser.

Her er god mulighed for privatliv og stille stund på den ugenerte terrasse i haven.

Sagsinfo

Pris
3.495.000
Type
Villa
Udbetaling
175.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.025
Byggeår
1973
Boligareal
235 m2
Grundareal
907 m2
Kælder
180 m2
Antal plan
2
Værelser / stuer
6 / 3
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Hornslet har en bred vifte af dagligvarebutikker, en række af spændende specialbutikker og flere supermarkeder. Fra byen er der gode bus- og letbaneforbindelser til Grenå/Århus samt direkte busforbindelse til Randers.  Motorvejen giver en kort køretid på ca. 25 min. til Aarhus og dertil kun 25 km til Tirstrup lufthavn. Hornslet har et stort udvalg af fritidsaktiviteter. Der er blandt andre idrætsforening, rideskole, bibliotek, biograf og svømmehal på skolen. Hornslet er omkranset af smuk natur i kuperet terræn med kort afstand til skov og strand. Byen har mange smukke rekreative områder, bl.a. et parklignende område langs den vandrige bæk, som snor sig på sin vej gennem byen.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud