Vis alle sager

Estrupvej 44 - Hornslet Sagsnr. 000388

En flot landejendom i en overkommelig størrelse

Er en ejendom helt for sig selv med plads til familien og dyrehold eller god plads til hobby noget for dig? 

Denne ejendom ligger tæt på Søby og Hornslet og her får du følelsen af at være dig selv men stadig med relation til de nærtliggende byer. Her er tale om en ejendom med et stuehus på 140 kvm, en staldbygning på 325 kvm og en løsdriftsstald på 255 kvm og dertilhørende grund omkring bygningerne samt lidt skov og endnu en fold i umiddelbar nærhed. 

Det røde murstens stuehus står indflytningsklart og med god plads med hele 4 værelser og et møblerbart repos samt et brusebadeværelse og gæstetoilet. Stuehuset gennemgik en stor renovering i 2006 og 2007 og nuværende ejer har fortsat moderniseringen og boligen fremstå med nydeligt køkken, stort lækkert brusebadeværelse og gæstetoilet samt massive trægulve i stuer og værelser. Når du kommer ind i stuehuset får du fornemmelsen af at her er rart at være i de store lyse rum.

Stueplanen er indrettet med: Entré med åbent trappeløb til 1. sal og adgang til det nydelige badeværelse med lysere nuancer.
Lækkert flot og velindrettet køkkenalrum med udsigt til haven og markerne og med udgang til en flot flisebelagt terrasse. Fra køkkenalrum er der adgang til et pænt værelse som anvendes til kontor. Dernæst er der åben forbindelse til den hyggeligste stue med brændeovn og en udgang igennem glasdør til gårdspladsen.  

1. salen er indrettet med: Et flot repos med plads til opbevaring og adgang til 3 flotte store værelser og et nydeligt helt nyt gæstetoilet. 

Den gamle stald er delvist ombygget og indrettet med fyrrum, et stort lækkert og praktisk bryggers og vaskerum foruden stort værksted og øvrige rum til opbevaring. 

Hertil kommer en stor muret bygning med løsdriftstald og god plads til maskiner, foder til dyrene eller en pladskrævende hobby.

En flot landejendom i en overkommelig størrelse til dig, der drømmer om det gode liv på landet. Her er naturligvis skolebus til Ådalsskolen og bussen fungere også som gratis lokalrute. 

Sagsinfo

Pris
2.595.000
Type
Villa
Udbetaling
130.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.736
Byggeår
1958
Boligareal
140 m2
Grundareal
18.562 m2
Kælder
35 m2
Antal plan
2
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
E

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Søby er en hyggelig lille landsby lidt udenfor Hornslet. Fra Søby er der kun ca. 10 min. til motorvejsnet og ca. 15 min. til Randers storcenter. Med sin centrale placering og rimelige huspriser, har Søby tiltrukket mange børnefamilier. Her er en aktiv borgerforening, der bl.a. samler byens borgere til fællesspisning i byens forsamlingshus.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud