Vis alle sager

Eskerodvej 20 - Hornslet Sagsnr. 000406

Stor bolig med gode rammer tæt på Frihedskæmper kvarteret og tæt på indkøb, sportsfaciliteter og byens butikker i Hornslet

Så er muligheden her for at erhverve et skønt hus med rigtig god plads i et attraktivt kvarter i Hornslet. Her helt tæt på frihedskæmperkvarteret på Eskerodvej 20 er du tæt på indkøb, institutioner samt byens sportsfaciliteter.

Her føres du op til huset af en flot flisebelagt indkørsel, som fortsætter hen til begge indgange til huset samt hen til den lækre garage, hvor der er rigtig god plads til enten hobby og værksted.

Huset er indrettet med: Bryggers med vaskefaciliteter og med gulvvarme, køkkenalrum med køkken fra Tvis i lyse elementer og med god plads, stor stue med flot lysindfald fra stort vindue samt fra den lækre udestue med store vinduespartier. Her er også udgang til en skøn vestvendt terrasse, hvor eftermiddagssolen kan nydes samt lidt tid i den private sydvestvendte have. 
Fra stuen er der adgang til en mellemgang med adgang op til 1. sal samt et godt værelse og en nyere brusebadeværelse i lyse/grå fliser med gulvvarme. 
1. sal er indrettet med: Repós hvorfra der er adgang til et stort værelse med altan med udsigt over byen, et sammenhængende værelse som nemt kan laves til to mindre værelser, et værelse ud mod Eskerodvej samt et oprindelig brusebadeværelse. 

Husets tag er blevet renset samt malet for ca. 10 år siden. Rundt om huset er en hyggelig have med mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagen. I garagen er redskabsrum og i forlængelse af garage er et redskabsrum samt lille overdækket areal hen mod udestuen. Her er altså god plads til både hobby, have samt familietid. Det samme gælder for huset der rumemr god plads med de 4 værelser og mulighed for 5 værelser. 

Her i huset er der gode rammer og planløsning til at skabe helt liv med egen indretning og stil i et attraktiv kvarter i Hornslet. Her kommer du langt med knofedt og maling.

Sagsinfo

Pris
2.295.000
Type
Villa
Udbetaling
115.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.665
Byggeår
1977
Ombygget
1986
Boligareal
192 m2
Grundareal
1.002 m2
Antal plan
2
Garage
34 m2
Værelser / stuer
5 / 1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Hornslet har en bred vifte af dagligvarebutikker, en række af spændende specialbutikker og flere supermarkeder. Fra byen er der gode bus- og letbaneforbindelser til Grenå/Århus samt direkte busforbindelse til Randers.  Motorvejen giver en kort køretid på ca. 25 min. til Aarhus og dertil kun 25 km til Tirstrup lufthavn. Hornslet har et stort udvalg af fritidsaktiviteter. Der er blandt andre idrætsforening, rideskole, bibliotek, biograf og svømmehal på skolen. Hornslet er omkranset af smuk natur i kuperet terræn med kort afstand til skov og strand. Byen har mange smukke rekreative områder, bl.a. et parklignende område langs den vandrige bæk, som snor sig på sin vej gennem byen.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud