Vis alle sager

Gml Landevej 11 - Mørke Sagsnr. 000425

Klassisk landejendom med gode udhuse og stort potentiale

Går du og drømmer om plads og muligheder ude på landet? Så er denne landejendom – en flot klassisk 4-længet gård med stor gårdsplads og et smuk stuehus, hvorfra der er udsigt over egne marker og det smukke kuperede terræn på Djursland – måske din kommende bolig!

Med de tilhørende 5,2513 ha jord, er der god mulighed for jagt. Her får du en særdeles velholdt landejendom med sunde udhuse, i smukke naturskønne omgivelser og med en enestående udsigt.

Stuehuset er en herskabelig indrettet bolig med 3 store stuer en-suite, højt til loftet og flotte plankegulve. Der er i husets hall en flot svunget trappe til husets 1. sal, som ikke er udnyttet. Indretningen i stueplan: Flot hall med adgang til et lille kammer, stor smuk stue, hvor den gamle kamin er bevaret, en stor pejsestue og den flotteste spisestue med originalt sildebens beklædt loft og synlige bjælker. Hertil kommer et nydeligt spisekøkken, et stort soveværelse med direkte adgang til et meget stort badeværelse med en stor bruseniche. Endnu en entré med en lukket trappe til 1. sal, og tilstødende badeværelse med kar og terrazzogulv, 2 store værelser og et praktisk stort bryggers.

Med udgang fra stuen og på stuehusets sydside finder du en smuk anlagt parkligende have med en hyggelig pavillon. Fra haven har du udsigt over egne sydvendte marker, et kuperet flot terræn og lidt skov, der indgår i arealet, der udbydes. En dejlig natur omkranser hele ejendommen og du kan nyde udsigten hele vejen rundt.

Udhusene er i god stand og har mange anvendelsesmuligheder. Her er bl.a. en stor muret lade, nogle solide og velholdte stald bygninger, en stor løsdriftstald og et muret maskinhus foruden dobbelt garage.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og selv om du er i rolige landlige omgivelser, har du alligevel kun ca. 10 min til motorvejs net.

Sagsinfo

Pris
3.195.000
Type
Landejendom
Udbetaling
160.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.960
Byggeår
1895
Ombygget
1976
Boligareal
250 m2
Grundareal
52.513 m2
Antal plan
1
Garage
50 m2
Værelser / stuer
4 / 3
Energimærke
D

Området

Mørke er en fin stationsby på Djursland. Her er gode dagligvarebutikker, ældrecenter, skole, vuggestue, børnehave, SFO, og en god idrætsforening. Desuden bibliotek og et stærkt foreningsliv. Fra Mørke er der gode busforbindelser til både Randers og Århus foruden letbanen til Århus/Grenå. Byen har et meget aktivt distriktsråd. Se mere på www.mørke.dk

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud