Vis alle sager

Ranunkelvej 4 - Rønde Sagsnr. 000417

Ranunkelvej 4, Rønde Rønde

Velkommen til skønt klassisk sommerhus idyl i Følle. Her er kig til vandet og rigtig god med plads udenfor til hyggelige stunder på den lækre terrasse samt god plads på græsplænen til aktiviteter for børn og voksne.

Her i Følle er der en rigtig sommerhusstemning og området er kendt for at være et nabolag med god stemning og afslapning og fokus på nærvær. Her i Følle er du tæt på en utrolig lækker og børnevenlig strand. Dertil er der muligheder for unik naturoplevelse i nærheden med Naturparken Mols og underholdning for de store og små i Djurs Sommerland og historiske oplevelser I Ebeltoft.

Sommerhuset på Ranukelvej 4 ligger helt tæt på en mark på østsiden, hvor der også langs huset er træterrasse på denne side samt flisebelagt sti langs terrassen, som fortsætter rundt om huset. Sommerhuset består af et køkkenalrum med stue, 2 værelser med 2-3 sengepladser i hver samt et soveværelse med 2 sovepladser og et badeværelse i oprindelig stil. Her er i alt 7 sengepladser i sommerhuset.

Køkkenalrummet er indrettet med køkken, der består af lyse elementer fra HTH og hårde hvidevarer fra Siemens, bl.a. også opvaskemaskine. Der er i rummet både plads til at hygge sig ved fælles spisebord samt et sofaområde, der er lige siden af brændeovnen ud mod terrassen. På to af værelserne er der et indbygget skab til opbevaring.

Badeværelset står som oprindelig og har bruseniche samt vaskemaskine.

Der er i sommerhuset parketgulv og listelofter samt træbeklædte vægge, som giver en dejlig stemning af sommerhus.

Der er god med plads til både grill og møbler på den store overdækkede træterrasse med havkig. Der er på terrassen et mindre skur til opbevaring af hynder etc. Her fra terrassen er der åben adgang til sommerhusets store have, hvor der er rig mulighed for at have ekstra overnattende gæster i telte.

Her er mulighed for at erhverve et rigtig hyggeligt sommerhus med en rar stemning i Følle, hvor der er mulighed for større indkøb i Rønde som ligger få kilometer væk.

Sagsinfo

Pris
1.395.000
Type
Sommerhus
Udbetaling
70.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.995
Byggeår
1986
Boligareal
64 m2
Grundareal
1.020 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
3 / 1

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Følle Strand er et attraktivt, naturskønt og familievenligt sommerhusområde, som ligger ud til Kalø Vig ved Århusbugten. Følle Strand byder på dejlige børnevenlige strande, flere aktiviteter for hele familien og gode indkøbsmuligheder i Rønde.  Fra Følle Strand er der kort afstand til Djurslands mange spændende ferieattraktioner, f.eks.: Djurs Sommerland, Nationalparken og Kalø Golfklub.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud