Vis alle sager

Mosevej 10 - Mørke Sagsnr. 000300

Med egen sø og skov

Vandreture i egen skov, en stille gåtur i Mørke kær, eller en hyggelig fisketur på egen sø? Her får du det hele! Denne ejendom, beliggende i udkanten af Mørke, er en fantastisk naturoplevelse – og så er du stadig i gå-afstand til skole, daginstitution, indkøb og offentlig transport. 

Boligen grænser op til et skønt lille skovområde, som sælges med. Her er et væld af fugleliv og rådyrene kommer helt tæt på. Her kan du iagttage tårnfalke parret og følge med når uglen udruger sin æg. Når du tager en lille gåtur i skoven, er det som at være langt væk fra byen. Kun få hundrede meter derfra finder du Mørke kær, som er fredet og kendt for et rigt fugleliv. Her er endnu et lille skovområde og en smukt beliggende sø, hvor du kan tage på fisketur eller blot nyde freden og roen i de naturskønne omgivelser. På en lille ø i søen ligger et svanepar hver sommer og ruger. Skovområdet og ca. halvdelen af søen følger også med i handlen. 

Boligen er smukt moderniseret og fremstår indflytningsklar. Her er plads til den store familie og dig som samtidig har brug for hjemmearbejdsplads. Indrettet med: Entré/fordelingsgang, et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, stort kontor/værelse med udgang til terrasse, et flot nyere køkken fra 2013, stort flot brusebadeværelse ligeledes fra 2013. Dejlig stor lys stue med vestvendte vinduespartier og sydvendt glaskarnap, hvor lyset strømmer ind. På 1. sal findes et rummeligt soveværelse med direkte adgang til et stort oprindeligt badeværelse, 2 store gavlværelser, endnu et værelse og et lille kontor. Hertil kommer en lille kælder med plads til opbevaring. I stueplan er der flotte gennemgående tyrkiske marmorgulve, huset er efterisoleret og i stuen kan du hygge dig med ild i brændeovnen. 

Udenfor finder du 2 store garager med automatporte. I den ene er god plads til værksted/hobbyrum. Desuden drivhus, brændeskur og en kartoffelkælder. Huset er desuden forsynet med solceller, der producere hele ejendommens elforbrug og tilmed giver overskud.

Er drømmen landlig idyl kombineret med by nærhed, så er denne ejendom det oplagte valg. En særdeles god villa med enestående skøn natur lige udenfor døren. 

Sagsinfo

Pris
2.895.000
Type
Villa
Udbetaling
145.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.653
Byggeår
1963
Boligareal
211 m2
Grundareal
21.083 m2
Kælder
22 m2
Antal plan
3
Garage
53 m2
Værelser / stuer
6 / 1
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Mørke er en fin stationsby på Djursland. Her er gode dagligvarebutikker, ældrecenter, skole, vuggestue, børnehave, SFO, og en god idrætsforening. Desuden bibliotek og et stærkt foreningsliv. Fra Mørke er der gode busforbindelser til både Randers og Århus foruden letbanen til Århus/Grenå. Byen har et meget aktivt distriktsråd. Se mere på www.mørke.dk

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud