Vis alle sager

Manhøjvej 6 - Knebel Sagsnr. 000416

Velholdt sommerhus med god plads både ude og inde

Dette skønne sommerhus er smukt beliggende i Drejet Klit nær Skødshoved Strand. Midt i stille sommerhusområde ud til åbent grønt areal finder du dette sommerhus på en stor grund og med dejlig syd vest vendt have og terrasse. 

Her er plads til at samle den store familie omkring sig, idet huset er indrettet med et stort lyst alrum/stue med udgang til en delvist overdækket terrasse. I stuen er der en brændeovn, der bidrager til varmen og hyggen. Der er tre soveværelser med god mulighed for indretning af mange sovepladser. Nydeligt HTH – køkken fra 2006 og flot moderniseret badeværelse ligeledes fra 2006. Her er muret bruseniche og vaskesøjle. 

Huset er beliggende på en kuperet grund med stor plæne og flotte blomstrende buske og omkranset af høj bevoksning, så du kan opholde dig helt ugeneret udenfor. Hertil kommer carport og redskabsrum. 

Området er kendetegnet ved smuk natur, hvor du både finder stejle skrænter, brede sandstrande og idylliske skovområder. Desuden byder området også på spændende gårdbutikker og små specialforretninger med f. eks. keramik og kunst. Er du til længere gå- og cykelture kan Nationalpark Mols Bjerge anbefales. 

Et dejligt familiesommerhus i et af Danmarks smukkeste naturområder. 

Sagsinfo

Pris
1.295.000
Type
Sommerhus
Udbetaling
65.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.388
Byggeår
1969
Ombygget
2006
Boligareal
98 m2
Grundareal
1.233 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
3 / 1

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Kalø Vig er den nordlige ende af Århusbugten fra Skæring Strand mod nordøst til enden ved Kalø Slotsruin neden for Rønde. Mod øst ligger Mols Bjerge og den næsten runde Knebel Vig, der sammen med Begtrup Vig mod syd danner halvøen Skødshoved, der er den sydøstlige afgrænsning af Kalø Vig. 

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud