Vis alle sager

Randersvej 1 - Mørke Sagsnr. 000430

Centreret bolig i Mørke til en overkommelig pris

Søger du en bolig tæt på letbanen og indkøb til en overkommelig pris, så er denne ejendom måske attraktiv for dig.

Ved siden af letbanen i Mørke ligger denne ejendom, som er en del af et dobbelthus. Her er gåafstand til daginstitutioner, dagligvareindkøb og byens butikker samt kort til busser, der kører på Djursland og til Århus.

Boligens stueetage og 1. sal er løbende moderniseret. Her er indrettet: Entré med trappeopgang til 1. sal, køkkenalrum fra 2009 med spiseplads og en åbning ind til stue, dobbeltværelse med kontor med direkte adgang til soveværelse i det andet værelse. Her kan nemt laves legerum i forlængelse af værelse eller walk in værelse. En mulighed er også at lave 2 selvstændige værelser.

I stueetagen er der det flotteste plankegulv, der tilfører huset sjæl. Hjerterummet i boligen er køkkenalrummet, hvor der er rig mulighed for fællesskab over madlavningen i det store flotte køkken med mørke elementer med masser af bordplads.

1. sal er indrettet med: Repos, to store værelser, gæstetoilet som er gjort klar til at kunne blive et brusebadeværelse.

I kælderen er der brusebadeværelse med god plads samt bryggers med vaskefaciliteter og hertil er 4 mindre opbevaringsrum.

Her til Randersvej 1 hører der også en have med god plads og terrasse, hvor eftermiddagssolen kan nydes. I haven er også et mindre værksted.

Der er 121 kvm bolig og 673 kvm grund. Den ene side af gavlen og haven ligger langs letbanens skinner.

Her er mulighed for at erhverve en bolig i centrum af Mørke med mange kvadratmeter herunder 4 værelser, et gæstetoilet og et badeværelse til en overkommelig pris.

Sagsinfo

Pris
845.000
Type
Villa
Udbetaling
45.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.776
Byggeår
1890
Ombygget
2000
Boligareal
121 m2
Grundareal
673 m2
Kælder
80 m2
Antal plan
3
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
E

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Mørke er en fin stationsby på Djursland. Her er gode dagligvarebutikker, ældrecenter, skole, vuggestue, børnehave, SFO, og en god idrætsforening. Desuden bibliotek og et stærkt foreningsliv. Fra Mørke er der gode busforbindelser til både Randers og Århus foruden letbanen til Århus/Grenå. Byen har et meget aktivt distriktsråd. Se mere på www.mørke.dk

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud