Vis alle sager

Bøgevej 9 - Hornslet Sagsnr. 000404

Flot villa med en god belliggenhed midt i Hornslet til en attraktiv pris

Vi byder indenfor på Bøgevej 9 i Hornslet, som ligger fredeligt og tæt på naturskønt område, indkøb, sportsfaciliteter og skolen i byen.

Denne villa er for dig der søger en bolig med plads til at samle familien omkring sig og nyde hverdagen med små hyggekroge i hjemmet inde og ude. 

Boligens stueetage er indrettet med: stor entré, dejligt stort køkkenalrum med spiseplads i åben forbindelse med en stor stue med skønt lysindfald. Her er også adgang til en hyggelig udestue, der har udsigt til den frodige frugthave. I entré samt køkkenalrum og stue er der flot askeparketgulv. Fra entreén der fortsætter som en gang, er der også indgang til 2 gode værelser og et soveværelse med indbyggede skabe. Ved siden af soveværelset er det flotteste brusebadeværelse med travertin klinker og et lækkert badekar. Der er fra gangen også adgang til bryggers med vaskefaciliteter. Fra bryggerset er adgang ind til et meget rummeligt værelse med store vinduespartier. Her er god mulighed for at lave 2 værelser eller ekstra hobbyrum med mulighed for opbevaring. Her er også tilknyttet et flot gæstetoilet.

Under en del af huset er der klælder, som er indrettet med stort stemningsfuldt “herreværelse” med indbygget bar, hvor der er mulighed for både børn og voksne kan hygge sig. Herfra er også adgang til viktualierum eller vinkælder samt et flot nyistandsat brusebadeværelse. 

Her er altså god med plads på Bøgevej 9 og man oplever en dejlig og hyggelig stemning når man bevæger dig rundt i huset. Går man ud i haven er der lavet flotte frugttræer man kan nyde fra den vestvendte terrassen. Der er ved husets indgang også lavet en stor terrasse, hvor man kan nyde morgensolen. Der er her lavet en lukket overdækket hyggekrog, hvorfra aftensolen kan nydes. 

Der er yderligere et mindre skur til haveredskaber etc. i forlængelse af husets store carport. 

På Bøgevej 9 er der mange muligheder for at kunne nyde hverdagen og fritiden hjemme. Der er stadig kort til byens faciliteter som gør denne belliggenhed særlig attaktiv. Denne bolig er et besøg værd hvis du overvejer at købe hus i området –  her får du meget for pengene. 

Sagsinfo

Type
Villa
Byggeår
1967
Boligareal
142 m2
Grundareal
813 m2
Kælder
64 m2
Antal plan
2
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud