Vis alle sager

Dagstrupvej 24 - Mørke Sagsnr. 000412

Villa sælges til attraktiv pris 3 km fra letbanestationen i Mørke

Centralt i Dagstrup sælges denne villa på 202 kvm med en grund på 920 kvm.

Der er her muligheden for at skabe sit eget hjem ved en gennemgribende istandsættelse. Boligen står på nuværende tidspunkt næsten klar til at blive delt op i to boliger med den ene bolig i stueetage og anden på 1. sal.  Der er på grunden en stor og overskuelig have. Der er på ejendommen separat kloakeret, men der skal laves nye kloaker i huset. 

Stuetagen er indrettet med: Entré, gæstetoilet i oprindelig stil, værelse, værelse, stor stue ud mod have, køkken med manglende elementer, bryggers med nyere pillefyr samt badeværelse i oprindelig stil og et opbevaringsrum anvendt som værksted. Her påtænkes større istandsættelse af stueetagen. 
1. sal er indrettet med: Egen indgang og bryggers, værelse, gang, værelse med altan, brusebadeværelse under opførelse samt en stor stue med brændeovn med stor altan med udsigt til haven. Her kan påtænkes at lave køkkenalrum eller lave endnu et værelse. 

Ejendommen ligger få kilometer fra Mørke by, som er en by i udvikling. Mørke byder på flere indkøbsmuligheder samt en velfungerende folkeskole og har både en børnehave samt vuggestue. Byen har også et idrætscenter samt stærkt foreningsliv og godt kulturmiljø.
Der er mange muligheder for at have tilknytning til både Mørke samt de nærliggende byer omkring Dagstrup. Tilmed er der 30 min. kørsel til Aarhus C samt motorvejsforbindelse i nærheden, hvor man kan komme både nord- og sydpå. 

Du kan her være med til at sætte eget præg på dit hjem i et mindre lokalsamfund men stadig med mulighed for tilknytning til nærliggende byer.

Vi glæder os til at vise Dagstrupvej 24. 

Sagsinfo

Pris
395.000
Type
Villa
Udbetaling
25.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.336
Byggeår
1877
Ombygget
1976
Boligareal
202 m2
Grundareal
920 m2
Antal plan
2
Værelser / stuer
4 / 2
Energimærke
E

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Mørke er en fin stationsby på Djursland. Her er gode dagligvarebutikker, ældrecenter, skole, vuggestue, børnehave, SFO, og en god idrætsforening. Desuden bibliotek og et stærkt foreningsliv. Fra Mørke er der gode busforbindelser til både Randers og Århus foruden letbanen til Århus/Grenå. Byen har et meget aktivt distriktsråd. Se mere på www.mørke.dk

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud