Vis alle sager

Fuglevænget 31 - Hornslet Sagsnr. 000462

Skøn bolig med god rumfordeling i attraktiv kvarter i Hornslet

Her på adressen får du mulighed for at få et skønt funktionelt hjem og med en placering med god infrastruktur, hvad end du skal cykle i skole ad naturstien Bækdalen, til indkøb eller køre til Aarhus eller de nærtliggende byer i bil. 

Boligen er indrettet med: Entré/bryggers med vaskefaciliteter, køkkenalrum med spiseafdeling og det dejligste lysindfald fra karnap med udgang til flisebelagt terrasse der vender mod øst. Fra køkkenalrum træder man via gangen ind til værelsesafdelingen hvorfra der er adgang til 3 gode værelser. Soveværelset har gode indbyggede skabe, og fra alle værelser er der dejligt lysindfald fra store vinduer. Fra gangen er også adgang til et lyst skønt brusebadeværelse, hvor der er godt med opbevaringsplads og gode spejlområder. 

Fra køkkenalrummet er også adgang ind til en stor stue med brændeovn, hvor der også er spiseafdeling. Her er mulighed for at åbne op ind til køkkenet. Fra stuen er der adgang til en stor udestue, hvor der også er brændeovn og gjort klar til mange hyggelige stunder. Her er stort vinduesparti ud til den flotteste have, hvor man kan nyde de skønne farver. 

Der er flisebelagte stier rundt om huset med flere terrasser der passer til solens retning hele dagen. Bagerst i haven finder du et brændeskur samt en lille hule der er perfekt tildækket med træer og buske med et støbt betonbord for børnene.

Til boligen hører også et rummeligt skur til opbevaring af haveredskaber og et værksted med gode opbevaringsmuligheder og ydermere en fin garage. 

Hvis du søger et hjem i et børnevenligt kvarter til en attraktiv pris i Hornslet, så får du her et meget velholdt og indflytningsklar hjem. 

Sagsinfo

Type
Villa
Byggeår
1975
Boligareal
110 m2
Grundareal
1.072 m2
Antal plan
1
Garage
36 m2
Værelser / stuer
3 / 1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud