Vis alle sager

Åbrinken 6 - Hornslet Sagsnr. 000446

Bo tæt på naturområde, indkøb og offentlig transport centralt i Hornslet

Åbrinken 6 i Hornslet byder på en særdeles attraktiv beliggenhed, som sjældent udbydes i Hornslet. Her får du kort til byens butikker og offentlig transport og adgang til naturstier indenfor få minutters gang. Samtidig ligger boligen i et stille kvarter for enden af en blind vej. 

Ejendommen her består af en bolig på 116 kvm med carport lige ved siden af indgangen, som også er flisebelagt. Her er også græsbelagt forhave, som fører til en hyggelig terrasse, der har udsigt til den blinde vej og de store træer ved bækken. 

Boligen består af: Entré, bryggers med indbyggede skabe og vaskesøjle, køkkenalrum med meget skabsplads og bordplads. Her er også en spiseafdeling og opholdsafdeling med dejligt lysindfald samt udgang til terrassen. Fra alrummet er der adgang til en gang, der åbner ind til to gode værelser og et dejligt lyst brusebadeværelse med lyse klinker. 
Fra alrummet er der også adgang til det store værelse med store indbyggede skabe, som i forlængelse har eget stort lyst brusebadeværelse. 

Boligen har gulvvarme over det hele og er både børnevenlig og seniorvenlig og generelt nemt til en hverdag, hvor det skal være muligt at kunne trække sig tilbage i et funktionelt og lækkert hjem. 

Du kan her få mulighed for at undvære bilen, da indkøb er lige i nærheden og de forskellige institutioner og offentlig transport ligger tæt på. 

Vil du bo dejligt og funktionelt og have muligheden for at kunne nyde naturområde næsten i baghaven, så er denne et-plansbolig et besøg værd!

Sagsinfo

Pris
2.475.000
Type
Villa
Udbetaling
125.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.038
Byggeår
2003
Boligareal
116 m2
Grundareal
410 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
3 / 1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud