Vis alle sager

Ndr Fælledvej 5G - Auning Sagsnr. 000457

Lækker indflytningsklar enderækkehus med lille hyggelig have med terrasse

Søger du en bolig i flot moderne gennemført stil, så kom og se denne bolig. Her får du et lækkert enderækkehus med et smukt personligt præg, som ikke ligner naboens.

Her tæt på byens centrum ligger dette flotte moderniseret rækkehus på hele 142 kvm med utroligt lysindfald og gode rum. 
Stueplan er indrettet med: Entré, lækkert lyst køkken med meget skabsplads, åben indgang til spisetue og stue, som har udgang til den hyggelige terrasse, hvor her er spejlbassin. I stueplan er også et flot lyst brusebadeværelse. 

1. sal er indrettet med: 3 gode store lyse værelser med store vinduer til gulv, lækkert brusebadeværelse med vaskefaciliteter. 
Fra 1. sal er der lavet trappe op til loftsrum, som er forhåndsgodkendt af andelsboligforeningen til at kunne lave til bebeoelse når visse betingelser er opfyldt. 

Boligen fremstår i rigtig god stand og så har sælger fået lagt gulvvarme i stueetage. Udenfor foran rækkehuset er der flotte nyanlagte fliser hvor der er mulighed for at parkere 2 biler. 

Der er i foreningen et godt fællesskab og lyst til at hjælpe hinanden på vejen. Med køb af boligen får du også adgang til fællesområde og fælles skur med haveredskaber. 

Boligen ligger i et stille kvarter på Ndr Fælledvej i Auning med gåafstand til indkøb, dagsinstitutioner og offentlig transport.
Auning er særlig attraktiv da der er 30 min kørsel til Aarhus N og 20 min kørsel til Randers. Der er i Auning flere dagligvarebutikker, svømmehal, daginstitutioner og mange specialbutikker og borgere fra nærtliggende byer handler meget i Auning. 

Med denne bolig kan du nemt få en overskuelig hverdag med et funktionelt hjem, der rummer en god planløsning og indretning og  samtidig er du tæt på et grønt område og tæt på aktiviteterne rundt i byen. Vi glæder os til at vise denne lækre andelsbolig frem!

Sagsinfo

Pris
395.000
Type
Andelsbolig
Boligydelse
6.631
Anvendelsesudgift
682
Udbetaling
25.000
Byggeår
2004
Boligareal
142 m2
Grundareal
5.690 m2
Værelser / stuer
3 / 1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Auning er alt du har brug for med flere dagligvarerbutikker, svømmehal, daginstitutioner og mange specialbutikker og mange borgere fra nærtliggende byer handler meget i Auning. Der er fra Auning ca 30 min. kørsel til Aarhus N og 20 min. kørsel til Randers.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud