Vis alle sager

Hejlskovvej 34 - Mørke Sagsnr. 000244

Hejlskovvej 34, Mørke Mørke

Et stille liv på landet… Her kan drømmen om et liv på landet i fredelige omgivelser blive til virkelighed. På en overkommelig grund, som er knap 1 tdl., er denne ejendom beliggende. Her er fint plads til mindre dyrehold som f.eks. får eller I kan bruge den store plæne til udendørs leg og boldspil. 

Boligen er et klassisk rødstens hus i 1½-plan med store stuer og 4 værelser. Her er tale om en rigtig fin landejendom med gårdsplads og parklignende have. Udenfor finder du et godt lunt fyrrum med plads til opbevaring af træpiller, et godt isoleret værksted samt garage og en tidligere staldbygning, hvor der er god plads til opbevaring, indretning af værksted eller måske en gildestue? Hertil kommer endnu en garage og brændeskur. 

Boligen er indrettet med: Godt bryggers/entré, velholdt ældre snedkerkøkken, en stor spisestue med trappeløb til 1. sal, en stor opholdsstue med udgang til haven. Forældre afdeling med soveværelse og brusebadeværelse holdt i lyse nuancer. På 1. sal er indrettet 3 store værelser og et nydeligt lyst badeværelse med kar foruden en stor stue/multirum. 

Den store grund og den skønne have giver rig mulighed for udendørs aktiviteter og du kan nemt finde en ugeneret krog at opholde dig i. Her er god plads til at udfolde sig både ude og inde og har du en pladskrævende hobby, så kan denne ejendom være det du er på udkik efter. 

Sagsinfo

Pris
2.195.000
Type
Villa
Udbetaling
110.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.030
Byggeår
1909
Ombygget
2000
Boligareal
194 m2
Grundareal
5.363 m2
Kælder
6 m2
Antal plan
3
Værelser / stuer
4 / 3
Energimærke
F

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud