Vis alle sager

Estrupvej 44 - Hornslet Sagsnr. 000494

Pladskrævende hobby eller egen virksomhed?

Vil du gerne have en ejendom med plads til eksempelvis et luksus værksted med tilhørende depotrum i tilknytning til vaske- og badefaciliteter ? Måske har drømmen altid været at indrette egen slyngelstue/herreværelse med det hele, her kan drømmen blive indfriet.

Tæt på Søby og Hornslet ligger Estrupvej 44 lidt for sig selv, men stadig med relation til de nærtliggende byer. Her er tale om en ejendom med et stuehus på 140 kvm, en staldbygning på 325 kvm og en løsdriftsstald på 255 kvm og dertilhørende grund omkring bygningerne samt lidt skov og endnu et græsareal i umiddelbar nærhed.

Det røde murstens stuehus står indflytningsklart og har hele 4 værelser og et møblerbart repos samt et brusebadeværelse og gæstetoilet. Stuehuset har i årene 2006 og 2007 gennemgået en stor renovering og nuværende ejer har fortsat moderniseringen. I dag har boligen et nydeligt køkken, stort lækkert brusebadeværelse og gæstetoilet. I husets stuer og værelser er der massive trægulve, og når du bevæger dig rundt i huset får du fornemmelsen af at her er rart at være.

Stueplanen er indrettet med: Entré med åbent trappeløb til 1. sal og adgang til det nydelige badeværelse med lysere nuancer.

Lækkert flot og velindrettet køkkenalrum med udsigt til haven og markerne og med udgang til en flot flisebelagt terrasse. Fra køkkenalrum er der adgang til et pænt værelse som anvendes til kontor. Stuen og kontoret har gennemgående gulve, så her kan kontoret nemt tillægges stuen. Dernæst er der åben forbindelse til den hyggeligste stue med brændeovn og en udgang igennem glasdør til gårdspladsen.

1. salen er indrettet med: Et flot repos med plads til opbevaring og adgang til 3 flotte store værelser og et nydeligt og helt nyt gæstetoilet.

Den gamle stald er delvist ombygget og indrettet med fyrrum, et stort lækkert og praktisk bryggers og vaskerum med tilhørende toilet foruden stort værksted og øvrige rum til opbevaring.

Hertil kommer en stor muret bygning med løsdriftstald og god plads til enten maskiner, foder til dyrene eller en pladskrævende hobby. Her er naturligvis skolebus til Ådalsskolen og bussen fungere også som gratis lokalrute.

Denne landejendom i en overkommelig størrelse er til dig, der drømmer om det gode liv på landet. Ejendommen har en helt særlig ro over sig, hvor man virkelig føler dig hjemme.

Sagsinfo

Pris
2.595.000
Type
Villa, Landejendom, Landejendom
Udbetaling
130.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.736
Byggeår
1958
Boligareal
140 m2
Grundareal
18.562 m2
Kælder
35 m2
Antal plan
2
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
E

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud