Vis alle sager

Tendrup Møllevej 134B - Hornslet Sagsnr. H458815

Tendrup Møllevej 134B, Hornslet Hornslet

Drømmer du om en bolig, der er næsten vedligeholdelsesfri? Denne andelsbolig er beliggende i moderne byggeri fra 2006, hvor det fra starten har været en prioritet, at der skulle være så lidt vedligeholdelse som muligt.

Denne bolig er med flere gode tilvalg af kvalitetsmaterialer og fremstår derfor i særdeles god stand. Indrettet med: Entré med garderobeskabe, fra entreen er der adgang til 2 gode værelser. Køkkenet er i åben forbindelse med dejlig lys stuen. Stort soveværelse med skabsvæg samt godt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. I stuen er der flotte parketgulve, gulvvarme og et skønt lysindfald fra de høje vinduer og store karnap mod vest. Fra stuen er der udgang til flisebelagt terrasse, der ligeledes ligger mod vest så eftermiddags- og aftensolen kan nydes.

Fra Tendrup Møllevej er der stisystem til centrum, hvor der findes mange indkøbsmuligheder og offtentlig transport.

Sagsinfo

Type
Andelsbolig, Lejlighed
Byggeår
2006
Boligareal
94 m2
Grundareal
3.262 m2
Stuer
1
Energimærke
B

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43

Området

Hornslet:

Hornslet har en bred vifte af dagligvarebutikker, en række af spændende specialbutikker og flere supermarkeder. Fra byen er der gode bus- og togforbindelser til Grenå/Århus samt direkte busforbindelse til Randers. Motorvejen giver en kort køretid på ca. 25 min. til Aarhus. Hornslet har et stort udvalg af fritidsaktiviteter. Der er blandt andre idrætsforening, rideskole, bibliotek, biograf og svømmehal på skolen. Hornslet er omkranset af smuk natur i kuperet terræn med kort afstand til skov og strand. Byen har mange smukke rekreative områder, bl.a. et parklignende område langs den vandrige bæk, som snor sig på sin vej gennem byen.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud