Vis alle sager

Hannesminde 2 - Randers SØ Sagsnr. J100217

Højtbeliggende villa i 2 plan med flot udsigt over Randers Fjord

Villaen fremtræder velholdt overalt og her er god plads til den aktive og pladskrævende familie. Villaen er beliggende i det populære Romalt der byder på børnepasning, skole, indkøbsmulighed, dejlig natur ved Romalt bakker og enge samt kort afstand til både Randers Storcenter og Motorvej E45.

Stueplan indeholder: Entré med garderobe, praktisk bryggers med vaskefaciliteter og udgang til gårdhaven, flot Vordingborg-køkken med hvide elementer med stålgreb og spiseplads, spisestue med brændeovn og varmepumpe samt udgang til terrasse. Fra spisestuen kan man sidde og nyde aftensmaden med kig mod Randers Fjord. Tillige findes der badeværelse med gulvvarme, badekar med brus og bruseniche, værelse med indbygget skab og endnu et værelse.

1. sal indeholder: Stor TV-stue som man kommer op i fra stueplan som giver en god indretning af 1. salen med minimal af spildplads, soveværelse i den ene gavl med fransk altan, fra soveværelset er der adgang til toilet, i den anden endegavl er der to store værelser begge med flot udsigt over Randers Fjord.

Til villaen er der god dobbelt garage. Haven er ugeneret og har flere hyggelige kroge med bla. gårdhavemiljø mellem huset og garagen, urtehave med jordbær og hindbærbuske,græsplæne, frugttræer og enkelte bede.

En hyggelig villa med god atmosfære og god indretning!

Sagsinfo

Pris
1.585.000
Type
Villa
Udbetaling
80.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.442
Byggeår
1980
Ombygget
1991
Boligareal
181 m2
Grundareal
989 m2
Antal plan
2
Garage
45 m2
Værelser
7
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud » Hent BBRReport »

Området

Randers er Danmarks 6. største by og er smukt beliggende ved Gudenåens udmunding. Her finder du bl.a. Nordeuropas største kunstige regnskov, Randers Regnskov. På Værket findes et væld af tilbud indenfor musik og teater. Randers byder også på museums oplevelser, der er flere gode museer i byen, bl.a. Kulturhistorisk Museum og i den sydlige ende af byen findes Memphis Mansion, der er en kopi af Elvis Presleys Graceland. Randers Arena afholder både sportsarrangementer, koncerter og diverse messer og lige ved siden af findes det nye Water og Wellness. Naturen omkring Randers er smuk og der er gode muligheder for et aktivt udeliv. 

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud