Vis alle sager

Markskellet 30 - Randers NV Sagsnr. J100717

Velindrettet etplansvilla på lukket vej i Nordvestbyen i Randers

Nu har I muligheden for at blive de nye ejere af denne velholdte étplansvilla på en lukket vej i Nordvestbyen i Randers. Her får I en nem have, og I kommer til at bo i et roligt område tæt på hverdagens fornødenheder.

Ejendommen ligger i fredelige omgivelser i et område med gode stisystemer. Inden for bare én kilometer finder I både den lokale skole, købmand, børnehave og fodboldbane. Derudover er der kun fire kilometer til centrum af Randers med et rigt udvalg af caféer og butikker.

Der er tale om en solid villa opført i røde mursten med tegltag. Der er i alt 122 m2 bolig, og dertil kommer en muret carport med opbevaringsplads i det tilhørende værksted på i alt 56 m2. Som en fin detalje er der tørskoet adgang til boligen fra carporten.

Indenfor får I en velovervejet planløsning med to værelser i den ene ende af boligen og et separat værelse i den anden ende. I den centrale del af boligen er der et pænt køkken-alrum med adgang til den store stue. Boligen fuldendes af et badeværelse samt et bryggers, der fungerer som ekstra entré.

Udenfor er der en dejlig og let have med et par flotte bede. Da haven ikke kræver meget vedligeholdelse, kan I bruge det meste af sommeren på de to sydvendte terrasser, hvor af den ene har læmur.

Alt i alt får I her en solid, velholdt og nem bolig med en velovervejet planløsning og en attraktiv beliggenhed.

Sagsinfo

Pris
1.895.000
Type
Villa
Udbetaling
95.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.290
Byggeår
1986
Boligareal
122 m2
Grundareal
500 m2
Antal plan
1
Garage
53 m2
Værelser / stuer
3 / 1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud » Hent BBRReport »

Området

Randers er Danmarks 6. største by og er smukt beliggende ved Gudenåens udmunding. Her finder du bl.a. Nordeuropas største kunstige regnskov, Randers Regnskov. På Værket findes et væld af tilbud indenfor musik og teater. Randers byder også på museums oplevelser, der er flere gode museer i byen, bl.a. Kulturhistorisk Museum og i den sydlige ende af byen findes Memphis Mansion, der er en kopi af Elvis Presleys Graceland. Randers Arena afholder både sportsarrangementer, koncerter og diverse messer og lige ved siden af findes det nye Water og Wellness. Naturen omkring Randers er smuk og der er gode muligheder for et aktivt udeliv. 

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud